ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μάρκος έμεινε εκτός τελικού στα 1.500μ. ελεύθερο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Μάρκος έμεινε εκτός τελικού στα 1.500μ. ελεύθερο

Ο Δημήτρης Μάρκος είχε την 19η καλύτερη επίδοση στα προκριματικά των 1.500μ. ελεύθερο και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Δημήτρης Μάρκος κατέλαβε την πρώτη θέση στην 1η προκριματική σειρά στα 1.500μ. ελεύθερο με χρόνο 15:11.19 κολυμπώντας κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (έχει 15:07.61), όμως παρά την καλή του εμφάνιση, έμεινε εκτός συνέχειας, στους Αγώνες του Παρισιού.

Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος χρόνος δεν ήταν αρκετός να του εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό, παίρνοντας συνολικά την 19η θέση από όσους πήραν μέρος σε όλες τις προκριματικές σειρές.

Σημειώνεται πως την κορυφαία επίδοση με 14:40.34 πέτυχε ο Ιρλανδός Ντάνιελ Γουίφεν, που θα αναζητήσει το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο στο Παρίσι, μετά από τα 800μ.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ