ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τέταρτος ο σπουδαίος Χρήστου, έχασε το μετάλλιο για μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου στα 100μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου
Ο Απόστολος Χρήστου EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόστολος Χρήστου πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό των 100μ. ύπτιο και τερμάτισε στην τέταρτη θέση, χάνοντας το μετάλλιο για δύο εκατοστά του δευτερολέπτου!

Ο Απόστολος Χρήστου είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράματα και το βράδυ της Δευτέρας (29/7) έδειξε πως έχει κάθε δικαίωμα να φαντάζεται τον εαυτό του μεταξύ των κορυφαίων στις πισίνες.

Απόδειξη η εντυπωσιακή εμφάνισή του στον τελικό των 100μ. ύπτιο, με τον 27χρονο πρωταθλητή να κυνηγάει το μετάλλιο μέχρι την τελευταία στιγμή και να το χάνει για πολύ λίγο, καθώς τερμάτισε στην 4η θέση με χρόνο 52.41, μόλις δύο εκατοστά πίσω από τον Αμερικανό Ράιαν Μέρφι, που πανηγύρισε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου κάνοντας χρόνο 52:39.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης μπορεί να υπερηφανεύεται πως έγινε ο Έλληνας κολυμβητής με την υψηλότερη θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε πισίνα, με το χρυσό μετάλλιο να καταλήγει στον Ιταλό, Τόμας Τσέκον (52:00) και το ασημένιο στον Κινέζο, Ζιαγιού Σου (52:32).

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ