ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, το συγκινητικό μήνυμα του Νίκου Γκάλη στον Απόστολο Χρήστου: "Τα νέα παιδιά κολυμπούν από σήμερα με εσένα ως πρότυπο"

Ο Απόστολος Χρήστου με την ελληνική σημαία και το ασημένιο μετάλλιο
Ο Απόστολος Χρήστου με την ελληνική σημαία και το ασημένιο μετάλλιο ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης έδωσε συγχαρητήρια στον Απόστολο Χρήστου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα ύπτιο με ένα υπέροχο post στο twitter, λέγοντας ότι τα νέα παιδιά θα τον έχουν πλέον ως πρότυπο.

Ο Απόστολος Χρήστου τρέλανε κόσμο με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στα 200 μέτρα ύπτιο και ο Νίκος Γκάλης δεν έμεινε ασυγκίνητος.

Ο θρύλος του Ελληνικού μπάσκετ παρακολούθησε και αυτός την προσπάθεια του Χρήστου και με ένα υπέροχο post στο twitter συνεχάρη τον ασημένιο Ολυμπιονίκη, λέγοντάς του ότι τα νέα παιδιά θα έχουν πλέον αυτόν ως πρότυπο.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γκάλης έγραψε:

"Το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο στην πισίνα!

Είναι ιδιαίτερα σημαντική μια τέτοια "πρώτη φορά" για τη χώρα σου, για τους συναθλητές σου, για τα νέα παιδιά που από σήμερα κολυμπούν με εσένα ως πρότυπο. Συγχαρητήρια Απόστολε Χρήστου!"

Δείτε το post:

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ