ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Η μεγάλη ώρα του Απόστολου Χρήστου

2020 (  / EUROKINISSI)
2020 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το βράδυ της Δευτέρας (20/06, 20.00) ο Απόστολος Χρήστου θα αγωνιστεί στον τελικό των 100μ ύπτιο και είναι ένα από τα φαβορί για να βρεθεί στο βάθρο.

Να βρεθεί στο βάθρο του τελικού των 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου θέλει ο Απόστολος Χρήστου. Στον ημιτελικό έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να επαναλάβει μια ανάλογη κούρσα στον τελικό.

Το νέο Πανελλήνιο ρεκόρ το οποίο του έδωσε και το ρεκόρ αγώνων είναι η καλύτερη ψυχολογική ώθηση για τον μεγάλο αγώνα της Δευτέρας (20/06, 20.00, ERTSports).

Εκεί θα προσπαθήσει να γίνει ο τρίτος κολυμβητής μετά τον Άρη Γρηγοριάδη και τον Κριστιάν Γκολομέεβ που θα ανέβει στο βάθρο. Σίγουρα με έναν χρόνο κοντά σε αυτόν που έκανε στον ημιτελικό θα πετύχει τον στόχο του.

Καλές προσπάθειες από Ασπουγαλή και Μάρκο

Ο Αρκάδιος Ασπουγαλής και ο Δημήτρης Μάρκος ήταν οι δυο ελληνικές παρουσίες στο πρωϊνό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας (20/6) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Στην πρεμιέρα του σε ένα Παγκόσμιο, ο Ασπουγαλής κολύμπησε στην 7η σειρά των 50μ. πρόσθιο. Με επίδοση 27.88 κατέλαβε την 19η θέση συνολικά. Ο Δημήτρης Μάρκος «έπεσε» στα 800μ. ελεύθερο, όπου κατετάγη στη 16η θέση με χρόνο 8:00.08


TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ