ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, κωπηλασία: Τα ελληνικά κουπιά κυνηγούν τέσσερα μετάλλια

/  2024 / 1  (  / EUROKINISSI)
Ο Στέφανος Ντούσκος EUROKINISSI SPORTS

Υψηλές βλέψεις για μετάλλιο υπάρχουν στην κωπηλασία καθώς έχουν εξασφαλιστεί έως τώρα 4/4 προκρίσεις σε τελικούς.

Η ελληνική κωπηλασία βρίσκεται στα καλύτερα της καθώς έως τώρα τα μέλη της αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν εξασφαλίσει 4/4 προκρίσεις σε τελικούς.

Θέσεις για τους τελικούς στα αγωνίσματα τους έχουν κλείσει οι Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ ανδρών, οι Μιλένα Κόντου και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και η Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στον τελικό της δίκωπου γυναικών.

Ο χρυσός ολυμπιονίκης, Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών με χρόνο με χρόνο 6:40.78. και θα αγωνιστεί το Σάββατο (3/8) στις 11:30. Ο τελικός των Κόντου και Φίτσιου θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/8) στις 13:22.

Η μέρα και η ώρα του τελικού για τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή θα είναι η Παρασκευή (2/8) στη 13:02 και ο τελικός των Μπούρμπου και Αναστασιάδου έχει οριστεί για την Παρασκευή 2 Αυγούστου στις 12:42

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ελλήνων κωπηλατών στους τελικούς

  • Χριστίνα Μπούρμπου - Ευαγγελία Αναστασιάδου, δίκωπο γυναικών (2/8, 12:42)

  • Αντώνης Παπακωνσταντίνου - Πέτρος Γκαϊδατζής, διπλό σκιφ ελαφρών βαρών (2/8, 13:02)

  • Μιλένα Κόντου - Ζωή Φίτσιου, διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών (2/8, 13:22)

  • Στέφανος Ντούσκος, μονό σκιφ ανδρών (3/8, 11.30)

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ