ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Ντούσκος: Προκρίθηκε άνετα στα ημιτελικά

Stefanos Ntouskos of Greece reacts after winning the gold medal in the men's rowing single sculls final at the 2020 Summer Olympics, Friday, July 30, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Darron Cummings)
Ο Στέφανος Ντούσκος @ 2024 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Ο Στέφανος Ντούσκος έχει βάλει πλώρη για τον τελικό. Πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών ως τρίτος στην σειρά του.

Χωρίς ιδιαίτερο κόπο ο Στέφανος Ντούσκος πήρε την πρόκριση στους μεγάλους ημιτελικούς του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έχει βάλει πλώρη για τον τελικό, καθώς πέρασε ως 3ος στην προημιτελική του σειρά. Έκανε συντήρηση δυνάμεων, με την πρώτη προνομιούχα τριάδα να αποσπάται νωρίς.

Έτσι, ο Ντούσκος βρέθηκε μπροστά από τους Πετερβάρι, Ζβεγκελί και Καρδόνα, αλλά πίσω από τον Ολλανδό φαν Ντορπ και τον Κροάτη, Νταμίρ Μάρτιν.

Ο Ντούσκος θα διεκδικήσει θέση στον μεγάλο ημιτελικό την Πέμπτη 1 Αυγούστου.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ