ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί αγώνες: Ο Ντούσκος πάλεψε για το μετάλλιο, αλλά έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και τερμάτισε στην 6η θέση

Ο Στέφανος Ντούσκος
Ο Στέφανος Ντούσκος INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Ντούσκος έδωσε ό,τι είχε στον τελικό του μονού σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά στα τελευταία 500 μέτρα έμεινε από δυνάμεις και τερμάτισε στην 6η θέση.

Ο Στέφανος Ντούσκος πάλεψε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών. Έδωσε ό,τι είχε και βρισκόταν για αρκετή ώρα σε τροχιά μεταλλίου. Στο φινάλε όμως έμεινε από δυνάμεις, με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 6η θέση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 2021 αρχικά βρισκόταν στην 5η θέση στα πρώτα 500 μέτρα. Σταδιακά ωστόσο αυτό άλλαξε και στα χίλια μέτρα ανέβηκε στην 3η θέση, πλησιάζοντας ακόμα και στην 2η θέση. Στα 1.500 μέτρα όμως έπεσε στην 4η θέση. Έκτοτε, συνέχισε να παλεύει, αλλά έμεινε από δυνάμεις στα τελευταία 500 μέτρα, τερματίζοντας στην 6η θέση με χρόνο 7:02.05.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ