ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζής: "Δεν ξέρω αν μας περιμένατε εδώ, το πιστέψαμε και το καταφέραμε"

Η αγκαλιά των Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδάτζή
Η αγκαλιά των Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδάτζή INTIME SPORTS

Οι Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζής κατέκτησαν το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο 'Παρίσι 2024" και είναι πλέον χάλκινοι Ολυμπιονικές στην κωπηλασία στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Μετά το πέρας της κούρσας οι δύο Έλληνες κωπηλάτες έκαναν δηλώσεις φανερά συγκινημένοι.

Οι Παπακωνσταντίνου - Γκαϊδατζής έγραψαν ιστορία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στην κωπηλασία. Οι ίδιοι φανερά συγκινημένοι έκαναν δηλώσεις μετά την ολοκλήρωση της κούρσας τους.

Για τη κούρσα, ο Πέτρος Γκαϊδατζής:

"Δεν ξέρω αν μας περιμένατε να δίνουμε συνέντευξη για ένα μετάλλιο, αλλά εμείς το πιστέψαμε, το καταφέραμε, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και είμαστε εδώ. Θέλω να χαιρετήσω τους δικούς μου που με βλέπουν αυτήν την στιγμή, το αφιερώνω σε όλους αυτούς που με έχουν στηρίξει και ευχαριστώ την μητέρα μου που είναι δίπλα μου σε ό,τι και αν κάνω"

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου δήλωσε:

"Αυτήν την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τι να πω, δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε αλλά τώρα που το ζούμε είναι κάτι τελείως διαφορετικό, τώρα που σκέφτομαι τους δικούς μου, το τι έχουμε περάσει για να έρθουμε εδώ πέρα ειλικρινά δεν μπορώ να το μιλήσω και να το εκφράσω."

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ