ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πού και πότε θα δείτε τον ημιτελικό του Ντούσκου στο μονό σκιφ ανδρών

Stefanos Ntouskos of Greece reacts after winning the gold medal in the men's rowing single sculls final at the 2020 Summer Olympics, Friday, July 30, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Darron Cummings)
Ο Στέφανος Ντούσκος @ 2024 DARRON CUMMINGS / AP IMAGES

Ο Στέφανος Ντούσκος στον ημιτελικό του μονού σκιφ ανδρών θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για τη διατήρηση των του "στέμματός" του. Πού και πότε θα δείτε τον σπουδαίο αγώνα του Έλληνα κωπηλάτη.

Τον τίτλο του χρυσού ολυμπιονίκη του Τόκιο το 2021 θα επιδιώξει να διατηρήσει και στο Παρίσι ο Στέφανος Ντούσκος, που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά τις πρώτες του κούρσες στα προκριματικά και προημιτελικά του μονού σκιφ ανδρών να δείχνουν ότι πηγαίνει για κάτι πολύ μεγάλο.

Ο Έλληνας κολυμβητής το πρωί της Πέμπτης (01/08, 11:00) έχει ραντεβού με μία ακόμη παρουσία του σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Η σπουδαία αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1, ενώ θα καλυφθεί φυσικά και από το SPORT24 μέσω του Liveblog, που μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις των ελληνικών προσπαθειών και όχι μόνο.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ