ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα γενέθλια του Τεντόγλου και ο προφητικός συνειρμός του Παπακωνσταντίνου στο SPORT24 για το μετάλλιο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τα γενέθλια του Τεντόγλου και ο προφητικός συνειρμός του Παπακωνσταντίνου στο SPORT24 για το μετάλλιο
INTIME SPORTS

Πριν από δύο χρόνια ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου είχε αναρωτηθεί μεγαλόφωνα στο SPORT24 αν θα γίνει και αυτός Ολυμπιονίκης, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, δεδομένου ότι έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.

Πριν από δύο χρόνια, ο Αντώνης Παπακωναστίνου -που σήμερα κατέκτησε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο με τον Πέτρο Γκαϊδατζή στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών- είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης στο Μόναχο.

Είχε νικήσει στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών τον Αύγουστο του 2022 και ήδη έκανε όνειρα για ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Τότε, το SPORT24 τον αιφνιδίασε ευχάριστα όταν τον ενημέρωσε ότι έχει ίδια μέρα γενέθλια με τον χρυσό Ολυμπιονίκη του μήκους, Μίλτο Τεντόγλου, δηλαδή στις 18 Μαρτίου. Αμφότεροι είχαν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης εκείνη τη χρονιά στο Μόναχο και Αντώνης που είναι ένα χρόνο μικρότερος του Μίλτου αυτομάτως σκέφτηκε το Ολυμπιακό μετάλλιο μετά την πληροφορία για τα κοινά γενέθλια.

"Ωχ! Αλήθεια; Έχουμε ίδια μέρα γενέθλια;”, ρώτησε εντυπωσιασμένος και έπειτα το μυαλό του έκανε τον προφητικό συνειρμό: “Λες να πάρω κι εγώ χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες;", αναρωτήθηκε γελώντας και πρόσθεσε: "Καλό θα 'ναι αυτό. Εννοείται πως έχω το μυαλό μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, όπως είχα και αυτούς του Τόκιο.

Το σκιφ ελαφρών βαρών, στο οποίο αγωνίστηκα τώρα, δεν είναι στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Όμως, είναι το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και θέλουμε να δούμε αν θα μπορέσουμε να συγκροτήσουμε πλήρωμα, ώστε του χρόνου να διεκδικήσουμε την πρόκριση για το Παρίσι. Θα γίνουν κάποιες δοκιμές".

Τέσσερα μετάλλια, έχουμε. Προφήτη, επίσης έχουμε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ