ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κορονοϊός: Το ευχαριστώ του Πελεκούδα σε όσους εργάζονται εν μέσω πανδημίας

Κορονοϊός: Το ευχαριστώ του Πελεκούδα σε όσους εργάζονται εν μέσω πανδημίας

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram με την οποία ευχαρίστησε γιατρούς, νοσηλευτές, στρατιώτες, αστυνομικούς, υπαλλήλους σούπερ μάρκετ και γενικά όσους δουλεύουν αυτή την περίοδο.

Με ένα ξεχωριστό τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει όχι μόνο τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν καθημερινή μάχη με τον κορονοϊό ο Παναγιώτης Πελεκούδας αλλά και τους στρατιωτικούς, αστυνομικούς και υπαλλήλους σούπερ μαρκετ.

Ο διεθνής βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο instagram με ένα μικρό πανό που είχε βάλει πάνω στο μπαλκόνι του. Σε αυτό είχε γράψει μια απλή λέξη: «Ευχαριστώ».

Και από κάτω το μήνυμα του ήταν:

«Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που δουλεύουν μέσα σε αυτή την κατάσταση. Να κρεμάσουμε ένα ευχαριστώ από το μπαλκόνι μας για όλους τους γιατρούς,τους νοσηλευτές,του υπαλλήλους σούπερ μάρκετ,τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και γενικά σε όσους δουλεύουν αυτή την περίοδο της πανδημίας. Το να είσαι αθλητής σημαίνει να είσαι ευγνώμων. #thankyouall Προκαλώ και προσκαλώ όλους εσάς να το κάνετε».

Κορονοϊός: Το ευχαριστώ του Πελεκούδα σε όσους εργάζονται εν μέσω πανδημίας
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτούς που δουλεύουν μέσα σε αυτή την κατάσταση. Να κρεμάσουμε ένα ευχαριστώ από το μπαλκόνι μας για όλους τους γιατρούς,τους νοσηλευτές,του υπαλλήλους σούπερ μάρκετ,τους στρατιώτες, τους αστυνομικούς και γενικά σε όσους δουλεύουν αυτή την περίοδο της πανδημίας. Το να είσαι αθλητής σημαίνει να είσαι ευγνώμων. #thankyouall Προκαλώ και προσκαλώ όλους εσάς να το κάνετε. @dioti_giota @_blackie10_ @warzycha13 @dpg7000 @pene13lope @panagiotisbomis @nancypapadopoulou @alex.raptis @evinaki9 @ziseathlitika @anthivsl @filippovdima7 @papanikolaou_dim @zoidimitrakou @pperperides @lefteris_avg @panathinaikos_1908 @giorgospetreas7 @terzisthanos @takiszacharatos @giorgio_de_rossy @monipoto16 @iliaskave

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Pelekoudas (@peleviii) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ