ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Οι Λευτέρης Πετρούνιας και Πύρρος Δήμας στην εξέδρα για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής

Ολυμπιακοί Αγώνες, Γερμανία - Ελλάδα: Οι Λευτέρης Πετρούνιας και Πύρρος Δήμας στην εξέδρα για να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής
Ο Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με τον Πύρρο Δήμα INTIME SPORTS / ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει την Γερμανία στα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά (LIVE ERT1, SPORT24 Matchcenter) για να εξασφαλίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στα ημιτελικά της σπουδαιότερης διοργάνωσης του αθλητισμού. Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας - Πύρρος Δήμας βρίσκονται στο γήπεδο Accor Arena για να στηρίξουν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Οι κορυφαίοι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας - Πύρρος Δήμας βρίσκονται στην Accor Arena, το γήπεδο που διεξάγεται ο αγώνας της Εθνικής μπάσκετ κόντρα στην Γερμανία προκειμένου να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για μια θέση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στέφθηκε πρόσφατα χάλκινος Ολυμπιονίκης, ωστόσο δεν έχει αναχωρήσει ακόμη από την Γαλλία και επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο αγώνα της Εθνικής ομάδας, όπως έκανε και ο αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ, Κώστας Παπανικολάου ο οποίος με την σειρά του είδε τον αγώνα του "βασιλιά των κρίκων" δηλώνοντας πως "δεν έχει νιώσει ξανά τέτοια αγωνία".

Με την σειρά του, ο Πύρρος Δήμας συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες της Team Hellas. Ο θρύλος της άρσης βαρών είχε παρακολουθήσει και τον τελικό του Λευτέρη Πετρούνια και παρακολουθεί μαζί με την σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Λευτέρη Πετρούνια, την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ.

Ο διευθυντής του SPORT24, Παντελής Βλαχόπουλος βρίσκεται στο Παρίσι και μαζί με τη ΔΕΗ ακολουθεί την πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ