ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο που πανηγύρισε περισσότερο ο Καπράλος, η μεγαλύτερη στενοχώρια και ο πρώτος απολογισμός

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το μετάλλιο που πανηγύρισε περισσότερο ο Καπράλος, η μεγαλύτερη στενοχώρια και ο πρώτος απολογισμός
SPORT24 / DIMOS BOULOUKOS

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε τον πρώτο απολογισμό για την Ελλάδα.

Το SPORT24 ήταν στο Κέντρο Τύπου και άκουσε τον Σπύρο Καπράλο να αναφέρεται στη μεγάλη του στενοχώρια που δεν ήταν άλλη από τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας πόλο.

"Με στενοχώρησε αυτή η ήττα, τόσο με τον τρόπο που ήρθε, όσο και επειδή αυτή η ομάδα είχε κάνει σπουδαίες εμφανίσεις πριν από τον αγώνα των προημιτελικών. Ωστόσο στον αγώνα με τη Σερβία δεν παρουσιάστηκε όσο καλή θα έπρεπε".

Το μετάλλιο που πανηγύρισε περισσότερο ήταν του Χρήστου. "Έχω βρεθεί κοντά σε όλους τους Έλληνες που αγωνίστηκαν και σε όλα τα μετάλλια και χάρηκα για όλα πάρα πολύ. Αλλά αυτό του Χρήστου το πανηγύρισα περισσότερο, λόγω της ατυχίας με την 4ης θέση που είχε πάρει στα 100 ύπτιο".

Για τις επιτυχίες τις Ελλάδας μέχρι τώρα είπε: "Η ελληνική αποστολή θεωρείται επιτυχημένη. Έχουμε κατακτήσει επτά μετάλλια ενώ υπάρχουν και άλλοι αθλητές και αθλήτριες που διεκδικούν μία θέση στο βάθρο. Και είχαμε πολλούς αθλητές με εξαιρετικά πλασαρίσματα και συμμετοχή σε τελικούς. Μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας, στους οποίους οι συνθήκες ήταν διαφορετικές, η συγκομιδή του Παρισιού είναι η μεγαλύτερη. Και πήραμε μετάλλια στα πιο δημοφιλή αθλήματα, όπως η κολύμβηση και ο στίβος. Είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε αυτά τα αποτελέσματα επειδή τα τρία χρόνια μετά το Τόκιο ήμασταν συνεχώς δίπλα στα παιδιά και τα στηρίζαμε με κάθε τρόπο".

Επίσης αναφέρθηκε και στην εκδήλωση που ετοιμάζει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τις 19 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

"Θα γιορτάσουμε τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αλλά και την κατάκτηση του Euro. Αλλά θα τιμήσουμε και τους Ολυμπιονίκες του Παρισιού. Και θα ακολουθήσει συναυλία με δημοφιλείς καλλιτέχνες, με δωρεάν είσοδο για το κοινό".

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ