ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης αλλά διαρκείας αναμένεται να βάλουν εμπόδια στην Τελετή Έναρξης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Βροχοπτώσεις μέτριας έντασης αλλά διαρκείας αναμένεται να βάλουν εμπόδια στην Τελετή Έναρξης
AP PHOTO/DAVID GOLDMAN

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία σήμανε νέο συναγερμό για βροχοπτώσεις στο Παρίσι, λίγο πριν από την έναρξη της Τελετής Έναρξης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική πρόγνωση οι βροχές που έχουν καταλαγιάσει από το μεσημέρι και μετά στη γαλλική πρωτεύουσα, αναμένεται να επανέλθουν μετά το τέλος του απογεύματος.

Η Τελετή είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 8.30μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και η ένταση της βροχής αναμένεται να αυξηθεί κατά τις 10.00μ.μ. το βράδυ, περίπου δύο ώρες πριν από την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Πρόκειται για κίτρινο συναγερμό και όχι κόκκινο. Ωστόσο, θα βάλει εμπόδια τόσο στο τελετουργικό όσο φυσικά και στους θεατές. “Οι βροχοπτώσεις θα είναι συνεχείς μέχρι τα μεσάνυχτα”, ενημερώνει η Météo France. Ωστόσο, υπάρχουν και καλά νέα. Η θερμοκρασία θα είναι περίπου 20 βαθμοί Κελσίου και οι άνεμοι μέτριας έντασης.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ