BRAND EXPERIENCE

Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2024 δίπλα στη θάλασσα παρέα με το SPORT24

Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2024 δίπλα στη θάλασσα παρέα με το SPORT24

Δήλωσε συμμετοχή και γίνε ο ένας από τους 150 αναγνώστες που θα βρεθούν στο φαντασμαγορικό event του SPORT24 για τον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Έπειτα από έναν μήνα γεμάτο με δυνατές αναμετρήσεις, ανατροπές, συγκινήσεις, γκολ και θέαμα, ήρθε η ώρα να τα πούμε από κοντά! Η κορυφαία αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού φτάνει στο τέλος της και το SPORT24 καλεί τους αναγνώστες του να παρακολουθήσουν μαζί με τους δημοσιογράφους του site τον μεγάλο τελικό δίπλα στη θάλασσα.

Δες τον μεγάλο τελικό του EURO 2024 δίπλα στη θάλασσα παρέα με το SPORT24

Φαντάσου να βλέπεις τον μεγάλο τελικό σε μια γιγαντοοθόνη, να κάθεσαι σε αναπαυτικά πουφ και σύσσωμο το δημοσιογραφικό team του SPORT24 να βρίσκεται εκεί για να σχολιάζετε παρέα κάθε φάση. Την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 19:00 δίνουμε ραντεβού στην παραλία της Βούλας για να υποδεχθούμετους 150 αναγνώστες και να κάνουμε αυτό το ονειρικό setup πραγματικότητα.

Το experience

Το event του μεγάλου τελικού του SPORT24 απευθύνεται σε εσένα που δεν έχεις χάσει ματς και το σκρολάρισμα στην αρχική του SPORT24 έχει γίνει η αγαπημένη σου συνήθεια. Το Varkiza Resort ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αναγνώστες μας, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μια σειρά από εκπλήξεις πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, στο event του τελικού του Euro:

Θα συναντήσεις τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους από το SPORT24 και θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις μαζί τους για τα αθλητικά news που σε απασχολούν

Θα συμμετέχεις στα διάφορα activations που θα έχουμε ετοιμάσει by the beach μαζί με τα brands (Ultrex, AXE, Μασούτης)

Θα παρακολουθήσεις τον μεγάλο τελικό σε γιγαντοοθόνη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο setup, δίπλα στη θάλασσα

Επειδή μεγάλο τελικός χωρίς μπύρα και φαγητό δεν γίνεται, θα έχουμε φροντίσει να σου προσφέρουμε και τα δύο

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 150 τυχερούς αναγνώστες που θα διεκδικήσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στον Μεγάλο Τελικό του SPORT24 την Κυριακή 14 Ιουλίου (από τις 19:00) και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με την ομάδα του site και αγαπημένα brands, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:


Σε περιμένουμε!

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ