ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Ο CEO της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς συνάντησε αθλητές & αθλήτριες στο ΟΑΚΑ στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για το Παρίσι

Η στήριξη του αθλητισμού και η ενίσχυση των νέων αθλητών από την αρχή της πορείας τους αποτελούν βασική προτεραιότητα της Εθνικής Τράπεζας εδώ κι αρκετά χρόνια. Η Εθνική Τράπεζα, παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για ανάπτυξη του αθλητισμού και την ενίσχυση κάθε σημαντικής εθνικής προσπάθειας, μέσω της υποστήριξης 7 κορυφαίων αθλητών και αθλητριών στον σπουδαίο αγώνα τους για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Παύλος Μυλωνάς, CEO της Εθνικής Τράπεζας, επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο του ΟΑΚΑ, όπου συνάντησε & συνομίλησε με 4 αθλητές: τον Μίλτο Τεντόγλου, την Ελίνα Τζένγκο, τη Σπυριδούλα Καρύδη και τον Χρήστο Φραντζεσκάκη. Εκεί, είχε την ευκαιρία να αναλύσει μαζί τους τις προκλήσεις αλλά και τις χαρές του πρωταθλητισμού αλλά και να επαινέσει τις προσπάθειές τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαστε δίπλα στην απαιτητική πορεία των αθλητών μας προς την κορυφή των ελληνικών αλλά και των διεθνών αθλητικών γεγονότων. Στηρίζουμε την κάθε προσπάθεια γιατί πιστεύουμε ότι κάθε προσπάθεια, είναι μια νίκη. Η σκληρή δουλειά, το ταλέντο και πρωτίστως η αφοσίωση που δείχνουν είναι αξιέπαινη. Τους συγχαίρουμε για όσα έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα και να είναι σίγουροι ότι θα παραμείνουμε στο πλευρό τους. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Παρίσι!».

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Αναλυτικά οι 7 αθλητές και αθλήτριες που στηρίζει έμπρακτα η Εθνική Τράπεζα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αναδείξουν την Ελλάδα στον χάρτη του παγκόσμιου αθλητισμού, είναι οι:

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Κριστιάν Γκολομέεβ

Γεννημένος το 1993, ο Κριστιάν διακρίθηκε από νωρίς στο άθλημα της κολύμβησης στα 50 μ. ελεύθερο ενώ έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες και στο 50 μ. πεταλούδα. Ξεχωρίζει διαχρονικά για τη συνέπεια και σταθερότητά του, στοιχεία που του έχουν χαρίσει πολλές διακρίσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Από το 2012 συμμετέχει σταθερά στην αποστολή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες-έχει κατακτήσει την 5η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο- και πλέον θα συμμετάσχει για τέταρτη διαδοχική φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι το 2024 με εμάς στο πλευρό του.

Μόλις πριν λίγες ημέρες κατέκτησε στα 50 μ. ελεύθερο το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξήχθη στο Βελιγράδι.

Ο Κριστιάν είναι στην ομάδα της Εθνικής μας Τράπεζας από το 2022.

Σπυριδούλα Καρύδη

H Σπυριδούλα αφιερώθηκε από μικρή στο άλμα εις τριπλούν, στο οποίο και διακρίνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Γεννημένη το 2001 στην Κέρκυρα, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο άθλημά της στην ηλικία της, ενώ πρόσφατα μπήκε στην κορυφαία 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Συνδυάζει με επιτυχία τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές (Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών). Η Σπυριδούλα αποτελεί μέλος της οικογένειας της Εθνικής Τράπεζας από τον Ιούνιο 2022.

Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία είναι κορυφαία τενίστρια της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, ίσως η σπουδαιότερη όλων των εποχών. Ανήκει στην οικογένεια της Εθνικής Τράπεζας από το 2016 και έκτοτε υποστηρίζουμε με μεγάλη περηφάνεια όλα τα βήματα, από τα πρώτα έως τα πιο πρόσφατα, μιας τόσο επιτυχημένης πορείας.

Γεννημένη το 1995, έχει καταφέρει εντυπωσιακές διακρίσεις για την Ελλάδα στο άθλημα του τένις ενώ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (WTA), με κορυφαία της στιγμή μέχρι τώρα την ανέλιξή της στο νούμερο 3.

Πάντα πιστή στα ραντεβού της με τις μεγάλες διοργανώσεις, κυνηγά το όνειρο της κατάκτησης ενός Grand Slam που θα την καθιερώσει στις παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος διαχρονικά. Με τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, η Μαρία θα διεκδικήσει μία ακόμα σημαντική διάκριση στην αθλητική της πορεία.

Στην Εθνική Τράπεζα στηρίζουμε την πορεία της Μαρίας από το 2016.

Μιχάλης Σεΐτης

Το να είσαι Παραολυμπιονίκης απαιτεί ένα ιδιαίτερο σθένος και μία ξεχωριστή οπτική στη ζωή.

Γεννημένος το 1987 στη Ρόδο, ο Μιχάλης έχει καταφέρει έως τώρα δύο παγκόσμια ρεκόρ στον στίβο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, καθώς και μία σειρά από πολύ σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο με χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια, με τελευταία του επίτευξη την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων στους Παγκόσμιους Αγώνες Στίβου IWAS, το 2022 στην Πορτογαλία.

Με το ταλέντο και τη θέλησή του έχει κατορθώσει να θεωρείται σήμερα ο κορυφαίος Έλληνας εκπρόσωπος του στίβου Παραολυμπιονικών ενώ αποτελεί μέλος της ομάδας της Εθνικής μας Τράπεζας από το 2020.

Μίλτος Τεντόγλου

Γεννημένος το 1998 στα Γρεβενά, ο Μίλτος έχει καταφέρει να βρίσκεται εδώ και καιρό στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης στο άλμα εις μήκος, ενώ θεωρείται πλέον ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές. Έχει στη συλλογή του χρυσό μετάλλιο από κάθε σημαντική διοργάνωση, με κορυφαία του στιγμή την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διακρίνεται για το ταπεραμέντο του ενώ απολαμβάνει τον σεβασμό και την αναγνώριση του ταλέντου του από τους συναθλητές στο άλμα εις μήκος, παγκοσμίως.

Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη, τον Ιούνιο του 2024, επόμενο βήμα του είναι μία ακόμα κορυφαία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Αποτελεί μέλος της ομάδας μας από τον Ιούνιο 2022.

Ελίνα Τζένγκο

Γεννημένη το 2002, η Ελίνα από πολύ μικρή ηλικία κατάφερε να πρωταγωνιστεί στο άθλημα του ακοντισμού, έχοντας ήδη κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες το 2022, το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άιρες το 2018 και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στην Κένυα το 2021.

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού κλασσικού αθλητισμού, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων το 2023, ενώ προπονείται ασταμάτητα, με στόχο της την κατάκτηση μίας υψηλής θέσης στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.

Η Ελίνα ανήκει στην ομάδα μας από το 2022.

Χρήστος Φραντζεσκάκης

Γεννημένος το 2000, ο Χρήστος θεωρείται σήμερα ένας από τους καλύτερους και πολλά υποσχόμενους αθλητές σφυροβολίας στον κόσμο. Μάλιστα με τις βολές του, έχει πετύχει να βρίσκεται στην 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Εθνική Τράπεζα στο πλευρό 7 κορυφαίων αθλητών & αθλητριών

Ζει και προπονείται στην πατρίδα του, τα Χανιά, τα οποία λατρεύει. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και επόμενος μεγάλος στόχος του είναι η διάκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Ο Χρήστος ανήκει στην ομάδα μας από το 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ