ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Η Visa "ζωντανεύει" τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Visa "ζωντανεύει" τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες

Η Visa έχει στηρίξει σχεδόν 700 αθλητές και αθλήτριες μέσω του προγράμματος Team Visa κι ως παγκόσμιος ηγέτης ψηφιακών πληρωμών δίνει "ζωή" στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για σχεδόν 40 χρόνια.

Η Visa, παγκόσμιος ηγέτης στις ψηφιακές πληρωμές και παγκόσμιος συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, είναι πάντα εκεί όλα αυτά τα χρόνια για να στηρίζει τους αθλητές μας και να ενδυναμώνει τις μικρές επιχειρήσεις.

Κάτι που το δείχνει εμπράκτως, ούσα περήφανος χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων για σχεδόν 40 χρόνια, και συγκεκριμένα από το 1986, ενώ έγινε κι ο πρώτος παγκόσμιος συνεργάτης της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής το 2003.

Ως επίσημος λοιπόν, συνεργάτης τεχνολογίας πληρωμών η Visa αξιοποιεί τους πόρους της για να υποστηρίξει αθλητές, να προσελκύσει φιλάθλους και να βελτιώσει τις εμπειρίες πληρωμής, γεγονός που επιβεβαιώνει κι η ιστορία της στην παρουσίαση καινοτόμων λύσεων πληρωμών στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας εγκαταστήσει επιτυχώς τα συστήματά της στις διοργανώσεις σχεδόν σε κάθε ήπειρο.

Προσαρμόζεται σε διαφορετικές κουλτούρες πληρωμών, σε προηγούμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες λάνσαρε τις ανέπαφες πληρωμές, την τεχνολογία tokenization σε φορητές συσκευές και τα net work tokens, αλλάζοντας τον τρόπο που πραγματοποιούνται οι συναλλαγές και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και ευελιξία στους θεατές.

Team Visa με σχεδόν 700 αθλητές

Το Πρόγραμμα Team Visa, από τη θέσπισή του το 2000, έχει υποστηρίξει πάνω από 600 αθλητές σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες παρέχοντας εργαλεία, πόρους και υποστήριξη για να πετύχουν τους στόχους τους.

Με στόχο τόσο την επαγγελματική όσο και προσωπική ανάπτυξη, το Πρόγραμμα παρέχει οικονομική υποστήριξη, αρωγή σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, εργαλεία χρηματοοικονομικής εκπαίδευσης και πόρους για τη ψυχική υγεία και ευεξία.

Οι αθλητές της Team Visa επιλέγονται για το Πρόγραμμα βάσει της προσωπικής τους διαδρομής, των αθλητικών επιτευγμάτων τους, τη συμμετοχή τους στην κοινότητα και τη σύμπλευσή τους με τις βασικές αξίες της Visa για την ισότητα, την πρόσβαση και την συμπεριληπτικότητα.

Οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" αναμένεται να αποτελέσουν την πιο υπεύθυνη, περιεκτική, ισότιμη και θεαματική διοργάνωση έως σήμερα – και αυτό το γεγονός ενθουσιάζει τη Visa καθώς της προσφέρει ευκαιρίες για να δουλέψει μαζί με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τις ομάδες και τις κοινότητες ώστε να προσφέρει ακόμη περισσότερα.

Team Visa για την Ελλάδα

Κατερίνα Στεφανίδη – Άλτρια

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες "Παρίσι 2024" θα είναι οι τέταρτοι για την Κατερίνα Στεφανίδη που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η διαδρομή της ξεκίνησε σε ηλικία 15 ετών με μια νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U18 του 2005, ενώ στα 18 της κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20.

Διαπρέποντας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, η Στεφανίδη κατέρριψε ρεκόρ και κατέκτησε πρωταθλήματα.

Με τα χρόνια, συγκέντρωσε πάνω από 18 διεθνή μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων και αναγνωρίστηκε ως η σπουδαιότερη Ελληνίδα αθλήτρια.

"Είναι πραγματική τιμή να είμαι μέλος του Team Visa για μια ακόμη φορά καθώς κατευθύνομαι προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024". Μου αρέσει πολύ να είμαι κομμάτι μιας ομάδας που όχι μόνο υποστηρίζει τόσους αθλητές των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε όλο τον κόσμο αλλά αποτελεί παράλληλα επίσημο χορηγό των Ολυμπιακών Αγώνων".

Εμμανουήλ Καραλής – Άλτης

Η Visa "ζωντανεύει" τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες


Ο Εμμανουήλ Καραλής σημείωσε μεγάλη επιτυχία σε πρωταθλήματα νέων, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 (2016), και δύο ασημένια στο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23.

Στο ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Τόκιο 2020" κατέκτησε την τέταρτη θέση, ενώ απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Είναι κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ άλματος επί κοντώ στον κλειστό στίβο.

Στο Παρίσι, ο Καραλής έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα στον τελικό του επί κοντώ! Ο σπουδαίος Manolo πέταξε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στο Σταντ ντε Φρανς και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Νωρίτερα από την τεράστια επιτυχία του είχε δηλώσει σχετικά με τη στήριξη της Visa: "Είναι πολύ σημαντικό που μια παγκόσμια εταιρεία με στηρίζει στην πορεία μου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η υποστήριξή σας είναι τόσο σημαντική που κάνει την προετοιμασία ευκολότερη και λιγότερο αγχωτική".

Νίκος Παπαγγελής – Παραποδηλάτης

Η Visa "ζωντανεύει" τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες


Ο Νίκος Παπαγγελής είναι ένας αθλητής που εμπνέει καθώς προετοιμάζεται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024".

Ενώ έχασε το πόδι του εξαιτίας του καρκίνου στην ηλικία των 14, έγινε μέλος της εθνικής ομάδας ποδηλασίας, κατακτώντας την 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας το 2019 και 2020.

Έγινε το πρώτο άτομο με αναπηρία που ανέβηκε την κορυφή του Ολύμπου, το 2021, χρησιμοποιώντας όχι προσθετικό μέλος, αλλά πατερίτσες.

Κατέκτησε την 6η θέση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Τόκιο 2020" και δυο χάλκινα μετάλλια (ατομική χρονομέτρηση και αντοχή) στο παγκόσμιο κύπελλο παραποδηλασίας δρόμου το 2023.

Τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ. Έχει ήδη προκληθεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024".

"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και τυχερός που έχω την ομάδα της Visa δίπλα μου στο ταξίδι για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024". Με την υποστήριξη της Visa, θα μπορέσω να προετοιμαστώ καλύτερα από ποτέ και να λάβω μέρος σε σημαντικές διοργανώσεις ώστε να αγγίξω το μεγαλύτερο όνειρό μου: να κερδίσω το πρώτο παραολυμπιακό μου μετάλλιο".

Η εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Visa Olympic Games Park

Επειδή σίγουρα πολλοί δεν μπόρεσαν ή δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς, η Visa έδωσε τη δυνατότητα σε όλους μας να βιώσουμε αυτή την εμπειρία της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης μέσα από το Visa Olympic Games Park στο The Ellinikon Experience Park.

Σχεδιάστηκε για να συστήσει στους επισκέπτες μια σειρά από διαφορετικά αθλήματα που συμπεριλαμβάνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως στίβο, εμπόδια, τοξοβολία, τάε κβον ντο, άλμα εις ύψος, άλμα εις μήκος και ενόργανη γυμναστική.

Με την πρωτοβουλία αυτή στόχος της Visa είναι να μυήσει τους επισκέπτες στο πνεύμα των Αγώνων μέσα από ένα εύρος αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται δωρεάν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 BRAND EXPERIENCE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ