3 DAYS BREAK

Ο άνισος διαγωνισμός της τιμονιέρας, οι πανέμορφες διαδρομές στη Λίμνη Πλαστήρα και η εκδρομή που θα μείνει στην ιστορία

Ο Θέμης Καίσαρης αποτυπώνει τις σκέψεις του για την φετινή εκδρομή του SPORT24 παρέα με τον ANT1 η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία έχοντας μαζί της για ακόμη μια χρονιά το brand Avis.

Η λατρεία που έγινε συνήθεια. Έτσι είναι η σωστή έκφραση όταν μιλάμε για την εκδρομή του SPORT24. Το λατρέψαμε και το λατρέψατε από την πρώτη στιγμή και πλέον έγινε συνήθεια. Αισίως το 3 DAYS BREAK έβαλε το 4 μπροστά από το Vol.

Τέταρτη εκδρομή, η δεύτερη που είχαμε μαζί μας την Avis, με τα δικά της αυτοκίνητα κάναμε άνετα, ξεκούραστα και με ασφάλεια τη διαδρομή από την Αθήνα ως τη λίμνη Πλαστήρα.

24MEDIA - ΚΟΣΜΑΣ ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ

Εκεί, στο Montanema Hotel, σαν αητοφωλιά αγκιστρωμένη στα Άγραφα, ήταν σαφές πως η φύση ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Και λογικό. Υδροποδήλατα και κανό στη λίμνη, ποδήλατο μέσα στο δάσος, πεζοπορία στα φαράγγια δίπλα στο ποτάμι. Αλλά όχι ότι τα πράγματα ήταν χειρότερα όταν επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο.

Διότι στο λόμπι μας περίμενε μια τιμονιέρα χάρις στην Avis. Όλοι περάσαμε από εκεί, για να δοκιμάσουμε τις ικανότητές μας, να κάνουμε έναν γύρο στη Μόνστα στο τιμόνι ενός super car.

Δεν ντρέπομαι να το πω, ήμουν ο χειρότερος από όλους, πάτωσα. Τι να κάνω, δεν τα έπαιζα αυτά όταν ήμουν μικρός και δεν τα κατέχω όσο οι μικρότεροι.

24MEDIA - ΚΟΣΜΑΣ ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ

Κατέχω όμως το Leasing, οπότε σε κάθε διαδρομή που κάναμε είχα μαζί μου δύο αναγνώστες για να τους λύσω κάθε απορία. Το Leasing γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο σε ιδιώτες, και σωστά, καθώς αποτελεί την πιο ευέλικτη επιλογή για να έχεις αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας.

Στις διαδρομές μας, τους εξήγησα πως έχω αποκτήσει το αυτοκίνητο που οδηγώ στην Αθήνα και πως κι εκείνοι μπορούν με το Avis Easy Leasing να αποκτήσουν σε μόλις τέσσερα βήματα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο από την άνεση του σπιτιού τους με 100% online διαδικασία.

Μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς επικοινωνία με εκπρόσωπο της εταιρείας σε κανένα στάδιο της διαδικασίας και χωρίς αναμονές για έγκριση εγγράφων, όλα γίνονται εύκολα και τα παρακολουθείς σε πραγματικό χρόνο.

Δεν τα είπα μόνο στις διαδρομές. Θα ήταν λάθος να τα κρατήσω μόνο για τους επιβάτες στο αυτοκίνητο που οδηγούσα. Οπότε μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας του SPORT24 μαζέψαμε όλους τους αναγνώστες και κάναμε μια ώρα κουβέντα για το leasing.

Θα τολμήσω να πω πως είχα τις απαντήσεις σε κάθε θέμα και ήμουν ο πλέον κατάλληλος για να καλύψω το θέμα σφαιρικά, ακριβώς όπως το Avis 360°, που είναι δίπλα σου σε κάθε διαδρομή με σύγχρονες λύσεις αυτοκίνησης.

24MEDIA - ΚΟΣΜΑΣ ΚΟΥΜΙΑΝΟΣ

Και φυσικά, τους ανέλυσα πώς το Switch by Avis τους δίνει μια ευελιξία άνευ προηγουμένου και επιβεβαιώνει το όνομα του, αφού μόνον αυτό προσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα αλλαγής κατηγορίας. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέγει κάθε μήνα διαφορετική κατηγορία αυτοκινήτου με την αντίστοιχη συνδρομή, προσαρμόζοντας το αυτοκίνητο που οδηγεί στις δικές του ανάγκες.

Αυτά λέγαμε στις διαδρομές από και προς το ξενοδοχείο, ανάμεσα σε φοβερά τοπία και αξέχαστες δραστηριότητες. Διότι στην περίπτωση του 3 DAYS BREAK VOL. 4 άξιζαν όλα. Και το ταξίδι με τα αυτοκίνητα της Avis και ο προορισμός και η υπόσχεση που δώσαμε πως κάθε χρονιά θα είναι καλύτερα.

Ραντεβού του χρόνο με το Vol5

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ