EURO 2024

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Τα μεγάλα ποδοσφαιρικά τουρνουά, γεννούν νέα πρότυπα, νέους ήρωες, ο Γιαμάλ, ήρθε να… ταράξει τα νερά στα γήπεδα της Γερμανίας.

Τα όσα μοναδικά έκανε με τη μπάλα στα πόδια, το νέο μεγάλο αστέρι της Ισπανίας, αφενός αποτέλεσαν πηγή συζήτησης, αφετέρου ανέβασαν τον πήχη δεξιότητας. Όλοι θέλουν να του μοιάσουν, όλοι θέλουν να προσπαθήσουν να έχουν ανάλογη επαφή με τη στρογγυλή θεά. Κι επειδή οι περισσότεροι κρύβουμε έναν ποδοσφαιριστή μέσα μας, η θέαση του μεγάλου τελικού του Euro μαζί με τους αναγνώστες του Sport24, αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσουμε τα κοντρόλ μας και κυρίως την ευστοχία μας!

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Τη δυνατότητα αυτή μας την έδωσε η ΔΕΗ, στον εμπνευσμένο διαγωνισμό με τα σουτ επιδεξιότητας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία της Βούλας. Δημοσιογράφοι και αναγνωστικό κοινό, αποδείξαμε πως δεν είμαστε καλοί μόνο στην θέαση ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων, αλλά… μιλάμε στη μπάλα.

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Το ιδιαίτερο τέρμα με τους στόχους, ήταν από μόνο του κίνητρο. Πολλές επιλογές, σε βαθμό που να μην μπορείς να αποφασίσεις που θέλεις να στείλεις τη μπάλα. Και φυσικά εκεί ακριβώς δινόταν η μάχη. Ο ένας να παρακινήσει τον άλλο, ένα… challenge, η αδρεναλίνη ανέβαινε, να έρθει το πρώτο γκολ, το δεύτερο, κανένα στοπ, γκολ και ξανά γκολ.

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Κι αφού βρήκαμε ρυθμό και το κοντέρ άρχισε να… γράφει, ανέβηκε και ο συντελεστής δυσκολίας. Αρκετοί προσπάθησαν να βρουν το στόχο με το «κακό» τους πόδι, άλλοι πιο τολμηροί βάζοντας δύσκολα φάλτσα, εξωτερικά για τους πιο μυημένους. Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, μια εμπνευσμένη δοκιμασία για μικρούς και μεγάλους, ένας ανταγωνισμός που σε έκανε να θες να μείνεις εκεί για ώρες, να μην σταματάς, να το απολαμβάνεις. Ακόμη κι όταν πεινάσαμε ή διψάσαμε, το break κρατούσε λίγο. Δυο γρήγορες μπουκιές, μια μπύρα στο χέρι, ένα δροσιστικό αναψυκτικό και επιστροφή στον τόπο της… δόξας.

Όλοι κρύβουμε έναν Γιαμάλ μέσα μας

Η ώρα του τελικού πλησίαζε, το φως λιγόστευε, κόσμος και δημοσιογράφοι εκεί, γύρω από μια μπάλα, απέναντι από τον στόχο. Μπάλα και τέρμα, τρομερός συνδυασμός, δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος, γίνεσαι ένα, το ζεις, δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας. Ναι, Γιαμάλ είναι ένας, αλλά κι εμείς βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στη θέση του, μέσω του ξεχωριστού event της ΔΕΗ. Βγάλαμε όλη μας την ενέργεια, περάσαμε όμορφα, πήγαμε να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό «γεμάτοι».

TAGS EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ