EURO 2024

Πώς θα κάνουμε re-charge μετά το Euro

Πώς θα κάνουμε re-charge μετά το Euro
AP

Το Euro 2024 έριξε αυλαία την 14η Ιουλίου, όταν η Ισπανία σήκωσε στα χέρια της το πολύτιμο τρόπαιο, το τέταρτο στην ιστορία της. Η μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση ολοκληρώθηκε κι εμείς καλούμαστε να κάνουμε re-charge. Σύμμαχός μας; Το Ultrex.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου η αυλαία για το Euro 2024, που διεξήχθη στα γήπεδα της Γερμανίας, έπεσε, με την Ισπανία του Λουίς Ντε Λα Φουέντε να αναδεικνύεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης, επικρατώντας 2-1 της Αγγλίας, που για ακόμη μία χώρα γύρισε στο "σπίτι" χωρίς το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η Ισπανία μπορεί να θριάμβευσε στα γήπεδα της Γερμανίας, με το αστέρι του Λαμίν Γιαμάλ να λάμπει, ωστόσο σπουδαίο θέαμα προσέφεραν κι άλλες ομάδες, κάνοντας μάλιστα την έκπληξη, όπως η Ρουμανία, η Τουρκία, η Ελβετία και η Ολλανδία.

Κι εμείς από την άλλη, ήμασταν χαρούμενοι κι εκστασιασμένοι γι' αυτές τις στιγμές που μας χάρισαν κι έκαναν τα βράδια μας ακόμα πιο ωραία.

Έναν ολόκληρο μήνα ζούσαμε τη γιορτή του ποδόσφαιρου στο έπακρο, άλλοι από το γήπεδο -οι τυχεροί που ταξίδεψαν στη Γερμανία- άλλοι από τα σπίτια φίλων, άλλοι από τον καναπέ μας.

Περιμέναμε με ανυπομονησία τη σέντρα, γελούσαμε, θυμώναμε όταν η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι, πανηγυρίζαμε όταν κατέληγα στα δίχτυα της ομάδας που δεν υποστηρίζαμε, τρώγαμε και πίναμε. Μία πραγματική γιορτή.

Ο μήνας αυτός όμως, ήταν σύντομος, πέρασε γρήγορα, με τη σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική διοργάνωση να ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου. Το ερώτημα ωστόσο, είναι ένα:

Πώς θα κάνουμε re-charge μετά το Euro;

Η Ισπανία μάς έδειξε πώς είναι να είσαι το φαβορί από την αρχή και να το επιβεβαιώνεις σε κάθε ματς, σε κάθε παιχνίδι, απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Όπως ακριβώς μάς διδάσκει χρόνια τώρα το ULTREX, το οποίο είναι ο απόλυτος και πιο πιστός σύμμαχός μας σε κάθε πρόκληση.

Εκείνος ο σύμμαχος που μας επιτρέπει να είμαστε πάντα σίγουροι με τον εαυτό μας. Πώς; Μέσω της ενυδάτωσης και της ολοκληρωμένης περιποίησης που προσφέρει με την ανανεωμένη του σύνθεση, δίνοντας μας την δυνατότητα να κάνουμε re-charge και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας μετά από ένα γεμάτο EURO.

Το Ultrex, όπως πάντα είναι δίπλα μας σε κάθε δυσκολία. Έτσι, και τώρα θα είναι κοντά μας με ακόμα πιο δυνατή σύνθεση.

Η νέα τεχνολογία Ultra Performance διεισδύει σε βάθος 10 στρωμάτων για έως 100% προστασία από την πιτυρίδα*. Κάθε προϊόν εμπεριέχει Νιασιναμίδη που βοηθάει στην ενυδάτωση κι ενίσχυση του φραγμού του τριχωτού της κεφαλής.

*χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση

Το καλύτερο όμως, ξέρετε ποιο είναι; Ότι διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων μας.

Deep Clean Action

Με το ανανεωμένο Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Deep Clean Action αποχαιρετάς μία για πάντα την πιτυρίδα και καλωσόριζεις υγιή και γεμάτα φρεσκάδα μαλλιά.

Χαρίζει έντονη ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό κι είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Και τέλος, πώς να αντισταθείς σε φρεσκάδα που διαρκεί.

Active Clean 3IN1

Αν είσαι από εκείνους που θέλουν ολοκληρωμένη περιποίηση και όλα σε ένα τότε το Ultrex Active Clean 3in1 είναι για σένα.

Περιέχει Σαμπουάν, Conditioner και Αφρόλουτρο με Ενεργό Άνθρακα για την περιποίηση των μαλλιών και του σώματός σου σε ένα μπουκάλι.

Είναι εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα και με Ενεργό Άνθρακα το οποίο χαρίζει βαθύ καθαρισμό.

Oil Control Refresh

Αν πάλι θέλεις να απομακρύνεις τη λιπαρότητα των μαλλιών σου, το Σαμπουάν Ultrex Oil control Refresh σού δίνει τη λύση που ψάχνεις και χαρίζει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Ενώ, το εκχύλισμα Λεμονιού παρέχει φρεσκάδα που διαρκεί.

Dry Scalp Relief

Πολλοί είναι εκείνοι που ταλαιπωρούνται από τη ξηροδερμία. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία ανάδειξε τη δύναμη των μαλλιών σου με το Ultrex Dry Scalp Relief.

Εμπεριέχει εκχύλισμα από Πράσινο Τσάι που ανακουφίζει από τον ερεθισμό και τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής που σχετίζεται με την πιτυρίδα.

Έτοιμος να την καταπολεμήσεις;

TAGS EURO 2024 EURO BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ