BRAND EXPERIENCE

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

Η φράση "ροντέο γίναμε" είναι συνήθως μεταφορική. Στο event του SPORT24 στη Βούλα για τον τελικό του Euro2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Αγγλία, ο Μασούτης έδειξε πώς μπορούμε να γίνουμε ροντέο και στην πραγματικότητα

Ηταν μια μάχη που εξ αρχής ήταν χαμένη. Κανείς δεν έχει καταφέρει να μείνει για πάντα πάνω στον ταύρο. Όχι σε κανονικό, αλλά στο ροντέο που στήθηκε στην πλαζ της Βούλας για χάρη του Event του SPORT24 για τον τελικό του Euro2024 μεταξύ της Ισπανίας και της Αγγλίας.

Η αλήθεια είναι ότι στα περισσότερα παιχνίδια που υπήρχαν στην πλάζ, ο βαθμός δυσκολίας ήταν μικρότερος. Ο Μασούτης όμως φρόντισε να μας βάλει και δύσκολα.

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

Μόνο στην πλαζ της Βούλας βέβαια, γιατί στην πραγματικότητα ο Μασούτης κάνει μόνο ευκολότερη τη ζωής μας. Αυτά όμως στην ώρα τους.

Ο Μασούτης, λοιπόν, ετοίμασε ένα από τα πιο fun activation της βραδιάς του τελικού. το ροντέο. Στην αρχή ήταν λίγοι οι τολμηροί, όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο και περισσότεροι έμπαιναν στη... μάχη με τον ταύρο.

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

Ένας μικροϋπολογιστής έδινε μέσω μιας ρομποτικής κεφαλής κινήσεις στον ταύρο, προσφέροντας ρεαλιστική αίσθηση ροντέο. Φυσικά το φουσκωτό στρώμα διαμέτρου 5m έδινε ασφάλεια και παράλληλα η... δεδομένη πτώση ήταν απόλυτα διασκεδαστική.

Το ζητούμενο συνεπώς ήταν πιο θα μείνει περισσότερη ώρα πάνω στον ταύρο, έχοντας αντίπαλο και την υπεύθυνη για τις... πτώσεις. Εκεί με τον μικροϋπολογιστή έκανε τις κινήσεις της και ανάλογα με τον... αντίπαλό, ανέβαζε τον βαθμό δυσκολίας. Ετσι και έβλεπε κανέναν που άντεχε, όλο και πιο δύσκολο. Αν ήταν κανείς που δεν είχε πολλές πιθανότητες, έκανε τα... στραβά μάτια.

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

Όταν όμως ήρθε η ώρα του διαγωνισμού, οι κανόνες ήταν ίδιοι για όλους. Και όσοι άντεξαν περισσότερο, κάποιοι ακόμα και ένα λεπτό, πήραν μια δωροεπιταγή από τον Μασούτη.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη από τον Διαμαντή Μασούτη ο οποίος άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στην καρδιά της πόλης. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση και μία από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά.

Στο ροντέο του Μασούτη, νικητές ήταν όλοι όσοι δεν φοβήθηκαν να πέσουν

To 2018 εισήλθε δυναμικά στην Αττική και πλέον διαθέτει 57 εταιρικά καταστήματα και 1 darkstore, ενώ το 2022, μέσα από μια στρατηγική συνεργασία, διεύρυνε την παρουσία της σε νησιά του Αιγαίου, στην Κέρκυρα και με μετοχική συμμετοχή στην Κρήτη. Ελέγχει 400 καταστήματα: 360 super market, 15 Grand Μασούτης, 1 πράσινο κατάστημα, 23 Cash & Carry, 1 dark store και διαθέτει υπερσύγχρονο Logistics Center στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις 62.000 τ.μ., οικόπεδο 145.000 τ.μ.).

Παράλληλα, το e-shop Μασούτης έχει δυναμική παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η υπηρεσία "Διανομή στο σπίτι" είναι διαθέσιμη σε 50 πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα.

Επιλέγετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας.

Δίνετε την παραγγελία σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους:

  1. στο masoutis.gr
  2. στο application Scan&Shop μασούτης (εφαρμογή για κινητά)
  3. στο πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, με κλήση στο 2310 2310 88 (αστική χρέωση)

Κάντε τώρα τις ηλεκτρονικές αγορές σας μέσω του eshop Masoutis, και επωφεληθείτε από 3 έως 6 άτοκες δόσεις* με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ