ΕΛΛΑΔΑ

Η μοναδική εμπειρία του WAKEBOARD για πρώτη φορά στο GRAND RESORT LAGONISSI WAKEBOARD CUP 2024

Η μοναδική εμπειρία του WAKEBOARD για πρώτη φορά στο GRAND RESORT LAGONISSI WAKEBOARD CUP 2024

Ένα ξεχωριστό διήμερο (14-15 Σεπτεμβρίου) περιμένει όλους όσοι βρεθούν στο Grand Resort Lagonissi WAKEBOARD CUP 2024 που γίνεται για πρώτη φορά στην Grand Beach του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonissi, με την παρουσία κορυφαίων αθλητών με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.

Την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία θα έχουν όλοι όσοι παρευρεθούν στο WAKEBOARDCUP 2024 που γίνεται για πρώτη φορά στην GrandBeach του GRANDRESORTLAGONISSI, το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, από τον Όμιλο Θαλασσίου Σκι Βάρκιζας και υπότην αιγίδα της ΕΟΘ.ΣΚΙ.

Το άθλημα του wakeboard αποτελεί must για όσους λατρεύουν τη θάλασσα. Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, αφού χιλιάδες κόσμος έχει δείξει ενδιαφέρον να μάθει τα μυστικά του δημοφιλούς θαλάσσιου σπορ. Απόδειξη το γεγονός ότι η συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά, με το άθλημα να βρίσκεται σε ανοδική πορεία και στη χώρα μας, κάτι που είναι απόλυτο λογικό, αφού το επίπεδο των αγώνων θα είναι υψηλότατο, με αθλητές που έχουν διακρίσεις σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, αλλά και αρχάριους που επιθυμούν να μπουν στον μαγικό κόσμο του wakeboard.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές από κάθε Σωματείο μέλος της ΕΟΘ. Σκι, εφ’ όσον δηλωθούν από το Σωματείο τους στο πλήρως συμπληρωμένο Έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής 2024, πληρούν τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (Δελτίο αθλητή – Κάρτα υγείας αθλητή και Ετήσια Συνδρομή Αθλητή) βάσει απόφασης του Δ.Σ. της ΕΟΘ. Σκι.

Το Δελτίο Αθλητή με την Κάρτα υγείας αθλητή για την τρέχουσα περίοδο, το αποδεικτικό στοιχείο ασφάλισης κάθε συμμετέχοντα αθλητή, πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του αγώνα, τουλάχιστον 2 ώρες πριν από την έναρξη της Σύσκεψης Αρχηγών.

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές, (ξεχωριστά άνδρες και γυναίκες) όλων των κατηγοριών.

Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές όλων των κατηγοριών θα είναι μία διαμονή για δύο νύχτες στο GrandResortLagonissi

  • Στους πρώτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν κύπελλα.

  • Στους πρώτους – δεύτερους και τρίτους νικητές – τριες θα απονεμηθούν μετάλλια.

  • Οι δεύτεροι κερδίζουν μια δωροεπιταγή 120,00 € από τη WATERMOTION

  • Οι τρίτοι κερδίζουν μια δωροεπιταγή 75,00 € από τη WATERMOTION

Παράλληλα, οι κατηγορίες που υπάρχουν στον αγώνα, είναι συγκεκριμένες και πρόκειται για τις παρακάτω:

  • Level 1 (Όλα τα one Wake Tricks)

  • Level 2 (Wake to Wake Tricks εκτός από Inverts και spin 360 και πάνω)

  • Level 3 (χωρίς περιορισμό Tricks)

Το σκάφος του αγώνα είναι το G-23 SuperAirNautique 2018, το σκάφος περισυλλογής είναι το JetSki, ενώ θα υπάρχει και ιατρική κάλυψη.

Αν θες να δηλώσεις συμμετοχή στο μεγάλο event, τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Α. Η αποστολή/κατάθεση των Δηλώσεων Συμμετοχής στον Όμιλο Θαλασσίου Σκι Βάρκιζας, πρέπει να γίνει εγγράφως μέχρι Κυριακή 8/9/2024 έως 24:00. Μετά τις 9/9/2024 (ώρα 24:00) οι συμμετοχές θα επιβαρυνθούν οικονομικά σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Τεχνικού Κανονισμού. Οι δηλώσεις θα πρέπει να αποστέλλονται στα παρακάτω mail.

apolizoski@gmail.com

Β. Όλα τα Σωματεία που θα συμμετάσχουν στον αγώνα Wakeboard θα πρέπει να καταβάλλουν, κατά την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής στον λογαριασμό του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Βάρκιζας (EUROBANK αρ. λογ. GR22 0260 1890 0001 7020 0504 276) για την συμμετοχή των αθλητών τους το ποσό των εξήντα ευρώ (60,00 €) ανά αθλητή.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του αγώνα:

Παρασκευή 13/9

Επίσημη προπόνηση

Σάββατο 14/9

08:00 Πρωινή ενημέρωση

09:00 Έναρξη αγώνων

Κυριακή 15/9

08:00 Πρωινή ενημέρωση

09:00 Έναρξη τελικών

Αμέσως μετά: Απονομές και επίσημη λήξη του αγώνα

Μετά το πέρας των απονομών θα ακολουθήσει πάρτι στο χώρο της GrandBeach

Αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί ο οποιοσδήποτε ναπαρακολουθήσει τον ξεχωριστό αγώνα, πληρώνοντας μόνο την είσοδο του στην GrandBeach. Έλα λοιπόν στο GRANDRESORTLAGONISSI για να βιώσεις μία μοναδική εμπειρία και να μάθεις τα μυστικά του wakeboard.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε :

Πολυζωγόπουλος Ευάγγελος: 6980139411

Φατσής Δημήτριος 6977458988

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ