ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO

Και στον τελικό του Euro το OKTO.CASH είναι δίπλα σου: Η πιο γρήγορη και ασφαλής μέθοδος κατάθεσης με μετρητά

Και στον τελικό του Euro το OKTO.CASH είναι δίπλα σου: Η πιο γρήγορη και ασφαλής μέθοδος κατάθεσης με μετρητά
UNSPLASH

Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Ισπανία και Αγγλία θα μονομαχήσουν για το ευρωπαϊκό τρόπαιο στο Βερολίνο και το OKTO.CASH είναι εδώ για να σου δώσει την πιο άμεση και εύκολη λύση αν θες να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι.

Ένα παιχνίδι, ένα βαρύτιμο τρόπαιο, ένας νικητής! Όλα τα βλέμματα την Κυριακή το βράδυ θα είναι στραμμένα στο γερμανική πρωτεύουσα. Ισπανία και Αγγλία θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης και το OKTO.CASH σου παρέχει την πιο ευέλικτη και αξιόπιστη μέθοδο κατάθεσης με μετρητά στον online στοιχηματικό λογαριασμό σου για να γίνεις κι εσύ κομμάτι της δράσης. Μάθε πού και πώς μπορεί να βρεις τη μέθοδο από το www.oktocash.com.

Η Ισπανία με τον Λαμίν Γιαμάλ να γίνεται ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία των Euro, με το ονειρικό γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό με τη Γαλλία, προβάλλει ως το φαβορί. Η Ρόχα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα στη γηραιά ήπειρο με τέσσερις ευρωπαϊκούς τίτλους. Έχει το μομέντουμ, μετράει έξι νίκες σε ισάριθμα ματς στο τουρνουά και δίχως αμφιβολία έχει αποδώσει το καλύτερο ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Γερμανίας.

Από την άλλη, η λεοντόκαρδη Αγγλία, θα παίξει back to back σε τελικό Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ μέχρι το 2021 δεν είχε φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Στο προηγούμενο Euro έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από την Ιταλία, φέτος όμως δείχνει αποφασισμένη να εκπληρώσει το πεπρωμένο της και να κάνει πραγματικότητα το football is coming home.

Οι τελικοί είναι συνήθως απρόβλεπτοι και προσφέρουν δράμα και συγκινήσεις. Εσύ ωστόσο δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το OKTO.CASH συνεργάζεται με τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες και σου δίνει τη δυνατότητα να πιστώσεις τον online λογαριασμό που διατηρείς σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, πληρώνοντας με μετρητά στο πλησιέστερο σημείο του δικτύου συνεργατών της OKTO.

Με το OKTO.CASH μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου σε πάνω από 8.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Κάνε follow το OKTO.CASH σε Instagram & Facebook για να μένεις ενημερωμένος.

TAGS ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ