MARKET

Ντέρμπι και ανοιχτά μέτωπα ανά την Ευρώπη και όλα στην Betfair!

Ντέρμπι και ανοιχτά μέτωπα ανά την Ευρώπη και όλα στην Betfair!

Οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου αποτελούν παρελθόν και η στοιχηματική ζωή επιστρέφει στην… καθημερινότητά της, με φουλ δράση από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο!

Το προσεχές τριήμερο διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις και κάποιες από αυτές ενδέχεται να καθορίσουν πολλά πράγματα όσον αφορά τους στόχους πολλών ομάδων. Στην Betfair μπορείς να βρεις μια τεράστια γκάμα αγορών, ενώ μπορείς να παρακολουθήσεις, δωρεάν, μέσα από το Live Video τα μεγάλα ματς σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς είναι το ξεκάθαρο φαβορί και αυτό αποτυπώνεται και στο 1,55 του «άσσου» στην αγορά του ανταλλακτηρίου. Το ενδεχόμενο να κάνει την έκπληξη η Ένωση πληρώνει κοντά στο 9,00. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» την Ξάνθη, με τον «άσσο» να είναι χαμηλά στο 1,27, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία φιλοξενώντας τον Άρη και η νίκη του είναι σε απόδοση 1,37. Στη μάχη της Κρήτης μεταξύ του νεοφώτιστου Πλατανιά και του ΟΦΗ, οι τιμές είναι πιο μοιρασμένες, με τους γηπεδούχους να φαίνεται ότι έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα (1: 2,58, Χ: 3,00, 2: 3,30)

Μια πολύ μεγάλη μάχη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8 αγωνιστικής στη Γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η κοιλάδα του Ρουρ παίρνει… φωτιά, καθώς η Ντόρτμουντ φιλοξενεί τη Σάλκε σε ένα ματς που μπορεί να μην κρίνει τον τίτλο καθ’ αυτόν, αλλά σίγουρα μπορεί να θέσει εκτός μάχης την ομάδα που θα χάσει, ειδικά αν η Μπάγερν δεν στραβοπατήσει στο Ντίσελντορφ (1,34 το «διπλό»). Η Μπορούσια λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο και προσφέρεται στο 1,74, την ώρα που η νίκη της Σάλκε είναι στο 5,20.

Μεγάλο ματς έχει και στην Αγγλία, με την Τότεναμ να υποδέχεται την Τσέλσι σε ένα σκληρό Λονδρέζικο ντέρμπι! Οι «πετεινοί» είναι ανεβασμένοι και γνωρίζουν ότι αν πάρουν το τρίποντο (2,64) θα πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, ενώ αν οι «μπλε» περάσουν και από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» (2,94), τότε θα έχουν κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην Ισπανία ξεχωρίζουν τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια των πρωτοπόρων, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Καταλανοί δοκιμάζονται στην έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είναι σε απόδοση 1,34 για να πάρουν το τρίποντο, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» ταξιδεύουν στην έδρα της Σοσιεδάδ με το «Διπλό» να προσφέρεται στο 2,16. Όσον αφορά τη Ρεάλ, αυτή θα έχει όπως όλα δείχνουν εύκολο έργο με αντίπαλο τη Θέλτα στο «Μπερναμπέου».

Τέλος, στην Ιταλική Σέριε Α’ δεσπόζει ο αγώνας της Γιουβέντους με τη Νάπολι, όπου ο «άσσος» παίζεται στο 1,82, το «Χ» στο 3,75 και το «διπλό» στο 5,10. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης και η αναμέτρηση της επόμενης αντιπάλου του Παναθηναϊκού, Λάτσιο, με τη Μίλαν (1: 2,42, Χ: 3,40, 2: 3,25).

Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas , όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ