MARKET

Ο Μπουχαλάκης πήρε το αίμα του πίσω με τριάρα

image
Ο Μπουχαλάκης πήρε το αίμα του πίσω με τριάρα

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε να αποδείξει τις ικανότητές του στο FIFA22 και μετά το αρχικό ζέσταμα απέδειξε ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Έχουμε δει πολλές φορές ποδοσφαιριστές να παίζουν μεταξύ τους ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έχουμε δει gamers να συμμετέχουν σε παγκόσμια πρωταθλήματα eSports.

Πώς τα καταφέρνει όμως ένας ποδοσφαιριστής στο FIFA22 απέναντι σ' έναν gamer; Αυτό το ερώτημα κλήθηκε να απαντήσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ο οποίος βρήκε απέναντι του στον 2J.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος καλεσμένος στο "Gameplays with 2J Vs Real Athlete", το οποίο παίζει αποκλειστικά στο ΓΕΡΜΑΝΟΣ YouTube channel.

Οι δυο τους έδωσαν δύο αγώνες με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να απαντά παράλληλα σε ερωτήσεις του 2J, αλλά και να αποδεικνύεται ιδιαίτερα ατακαδόρος.

Στην πρώτη αναμέτρηση ο αρχηγός των ερυθρολεύκων πήρε τον Ολυμπιακό, ενώ ο 2J επέλεξε την Τότεναμ. "Δεν κέρδισα τότε, θα κερδίσω σήμερα" είπε ο "Μπούχα" όταν επέλεξαν τις ομάδες. Οι δυο τους έδωσαν την καθιερωμένη χειραψία στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και στη συνέχεια άρχισε η αναμέτρηση.

Ο "Μπούχα" τις ευκαιρίες, ο 2J τη νίκη

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο 2J δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει πράγματα που αφορούν τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Όπως για παράδειγμα το ποιος είναι εκείνος που κάνει τα περισσότερα πειράγματα στα αποδυτήρια με τον Μπουχαλάκη να δίνει την κορυφή "Ο Ανδρούτσος είναι το μεγάλο πειραχτήρι, ενώ ο πιο ήσυχος είμαι εγώ".

Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για τον αρχηγό του Ολυμπιακού αφού ο 2J στην πρώτη του προσπάθεια άνοιξε το σκορ με τον Σον. "Παλιά σπάγαμε τηλεοράσεις, μοχλούς" είπε ο κάπτεν του Ολυμπιακού.

Στο ημίχρονο θέλησε να κάνει αλλαγές με τον 2J να του ζητά να κάνει αλλαγή τον εαυτό του. "Κολόνα. Ο Μπουχαλάκης μένει μέχρι το 90 θα τον στηρίξουμε. Πρέπει να στηρίξω τον εαυτό μου" είπε ο "Μπούχα" και στη συνέχεια ρωτήθηκε το πως είναι να γίνεται ένας παίκτης αλλαγή ενώ νιώθει ότι παίζει καλά: "Εκείνη την ώρα πάνω στα νεύρα σίγουρα σε επηρεάζει. Δεν αντιλαμβάνεσαι το γιατί".

Ο Μπουχαλάκης πήρε το αίμα του πίσω με τριάρα


Η αλλαγή του, ωστόσο, έκανε το 1-1 και αναφερόμαστε στον Ονιεκούρου, αλλά τελικά η Τότεναμ επικράτησε 2-1 με τον Σον να πετυχαίνει ξανά γκολ. Στο μεσοδιάστημα ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε δώσει τα δικά του βραβεία για τους πιο στιλάτους των ερυθρόλευκων αποδυτηρίων.

"Ο πιο στιλάτος στην ομάδα είναι ο Ελ Αράμπι. Βάζει κάτι περίεργα. Ο Εμβιλά πάντα είναι σετάκι" είπε γελώντας ο ερυθρόλευκος μέσος.

Πήρε ρεβάνς με τον Τσιμίκα, αλλά θα έπαιζε στην Τσέλσι

Στο δεύτερο αγώνα οι δυο τους άλλαξαν ομάδες με τον Μπουχαλάκη να επιλέγει τη Λίβερπουλ και τον 2J να παίρνει την Μάντσεστερ Σίτι.

Όσο έφτιαχναν τις αρχικές ενδεκάδες του ο 2J παρατήρησε ότι στα παιχνίδια επιλέγει κανείς παίκτες σύμφωνα με τα στατιστικά του παιχνιδιού. Με τον "Μπούχα" να τον προλαβαίνει και να του απαντά: "Εγώ έβαλα Τσιμίκα γιατί είναι αδερφός και πρέπει να τον στηρίξω. Αλλιώς, θα με παίρνει τηλέφωνο και θα με κράζει".

Ο Μπουχαλάκης πήρε το αίμα του πίσω με τριάρα

Ο Μπουχαλάκης μπήκε αποφασισμένος στο ματς για να πάρει το αίμα του πίσω και τα κατάφερε από νωρίς. Μανέ και Φιρμίνιο έκαναν γρήγορα το 2-0 και στη συνέχεια ο αρχηγός των ερυθρόλευκων κλήθηκε να απαντήσει για το σε ποια ομάδα θα πήγαινε στην Αγγλία.

"Κοίτα μου αρέσει η Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκουαρντιόλα. Το ποδόσφαιρο που παίζει. Μου αρέσει και η Τσέλσι. Αυτή τη στιγμή θα πήγαινα στην Τσέλσι" απάντησε. Μόνο που η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που τον έκανε να πάρει τη νίκη με τον Μανέ να διαμορφώνει το 3-0.

Κέρδισε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Ανδρέα Μπουχαλάκη

Οι δυο τους πέρασαν πραγματικά καλά, κάτι που μπορείς να δεις και εσύ στο σχετικό video, με το τέλος της μονομαχίας τους να τους βρίσκει να διαφωνούν για το ποιος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής.

Όλο αυτό όμως μπορεί να βρει κερδισμένους και έξι από εσάς. Στο ΓΕΡΜΑΝΟΣ YouTube channel τρέχει μεγάλος διαγωνισμός, τις λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να δείτε στη σελίδα του video.

Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια υπογεγραμμένη εμφάνιση του Ανδρέα Μπουχαλάκη και οι -επόμενοι- πέντε νικητές θα κερδίσουν από ένα υπογεγραμμένο game FIFA 22 για PS5.

Οι συμμετοχές κρατούν μέχρι και τις 13/12 στις 23:59 μ.μ., ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/12/2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ