ΕΛΛΑΔΑ

Οι 4+1 τύποι movers

Οι 4+1 τύποι movers

Υπάρχουν πέντε βασικοί τύποι movers και κάθε ένας από αυτούς μπορούν να δουν τον εαυτό τους στη νέα καμπάνια της HOKA,  “Inspiring all movers to fly”.

Είτε αρέσει σε κάποιον, είτε όχι το τρέξιμο και το περπάτημα, το σίγουρο είναι πως με τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας, δεν το γλιτώνει, αφού μόνιμα... τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα.

Η HOKA λοιπόν, από τη μεριά της, προσπαθεί να κάνει τη ζωή και την καθημερινότητά μας όσο πιο ονειρεμένη γίνεται. Γι' αυτό άλλωστε, βρίσκεται στην κορυφή των επιλογών των movers, από τις γραμμές τερματισμού μέχρι και την καθημερινή ζωή.

H ΗΟΚΑ “γεννήθηκε” το 2009 με σκοπό να εξοπλίσει αρχικά τους trail runners με παπούτσια που θα προσφέρουν σταθερότητα ακόμα και στην πιο απότομη trail κατηφόρα.

Σήμερα, απευθύνεται σε όλους τους runners, nature lovers και movers με σκοπό να αναβαθμίσει την εμπειρία τους μέσα από μία μεγάλη γκάμα παπουτσιών και τεχνολογιών.

Εκτός όμως, από αυτό οι φαν της την αγαπούν επίσης, και για την πίστη της στη δύναμη της ανθρωπότητας για ένα καλύτερο κόσμο.

Οι 4+1 τύποι movers


Η αρχή έγινε με την καμπάνια “Fly Human Fly”, με τη HOKA να παρουσιάζει τη συνέχειά της, “Inspiring all movers to fly”, μέσω της ταινίας “Bird’s Eye”.

Βασισμένη στην ιστορία του brand, η ταινία γιορτάζει το “joyful performance” χαρακτήρα της HOKA και την ίδια στιγμή εμπνέει όσους απολαμβάνουν να κινούνται να πιστέψουν ότι “We Are All Born To Fly”.

Η νέα ταινία “Bird’s Eye” αντλεί έμπνευση από τις ρίζες του brand, τις Γαλλικές Άλπεις. Με εντυπωσιακές αεροφωτογραφίες η ταινία ακολουθεί ένα πουλί που κατά τη διάρκεια της επικής "πτήσης" του, από τα βουνά μέχρι τους δρόμους, συναντάει διαφορετικούς εν κινήσει ανθρώπους: road, trail runners, αλλά και καθημερινούς joggers.

Οι 4+1 τύποι movers

Η ιστορία της joyful πτήσης είναι μια απόδειξη δύναμης που πηγάζει από την running κοινότητα και την ανθρώπινη κίνηση. Πετάμε ακόμα πιο ψηλά, τρέχουμε πιο γρήγορα και πηγαίνουμε ακόμα πιο πέρα όταν το κάνουμε όλοι μαζί.

Μέσα από αυτήν την εξερεύνηση, συνειδητοποιούμε ότι οι runners αισθάνονται τον ίδιο ενθουσιασμό και ελευθερία όπως όταν πετάς, επιβεβαιώνοντας έτσι το μότο της HOKA: "We Are All Born To Fly".

Για όλους όσους αγαπούν να κινούνται με σκοπό να βρουν τον δρόμο τους προς την αφετηρία και να βιώσουν τη χαρά της κίνησης και φυσικής άσκησης.

2 τύποι runners: road & trail runners

Η κίνηση είναι παντού γύρω μας, όμως κάποιοι την έχουν επιλέξει για τρόπο ζωής. Είναι εκείνοι που αγαπούν και λατρεύουν το τρέξιμο, είτε είναι στον δρόμο, είτε σε ανώμαλο έδαφος.

Πολλοί ξεκίνησαν το τρέξιμο για... πλάκα και το λάτρεψαν, άλλοι για να αποσυμφοριστούν και να ξεφύγουν από την τρέλα της καθημερινότητας κι άλλοι για λόγους ευεξίας.

Όλοι όμως, πρέπει να λάβουν υπόψη το εξής; Ότι πριν αρχίσουν αυτού τους είδους άσκηση, πρέπει να είναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα παπούτσια.

Οι 4+1 τύποι movers


Φυσικά μιλάμε για τα running shoes της HOKA, τα οποία είναι ελαφριά και άνετα αθλητικά παπούτσια, που έχουν ως βασικό στόχο την απόδοση και μπορούν να ανταποκριθούν σχεδόν σε οποιοδήποτε έδαφος.

Άλλωστε, η HOKA ως brand προωθεί στα αθλητικά της τη λειτουργία της απορρόφησης των κραδασμών, παπούτσια τα οποία εκτός από τις υψηλές επιδόσεις προσφέρουν μοναδικό στιλ.

Hikers & Nature lovers

Πολλοί βέβαια, δεν είναι φαν του τρεξίματος, αλλά απολαμβάνουν τις βόλτες τους με ηρεμία. Είναι οι λάτρεις της φύσης, εκείνοι που δεν θέλουν να τρέχουν, αλλά να παίρνουν τον χρόνο τους στις εξορμήσεις που κάνουν είτε σε βουνά, είτε σε ποτάμια.

Είναι αυτοί που θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε δρασκελιά, το κάθε βήμα τους στη φύση. Να περπατούν και να επεξεργάζονται το τοπίο γύρω τους.

Οι 4+1 τύποι movers

Aκόμα και για το περπάτημα ωστόσο, είναι σημαντικό κανείς να φορά τα κατάλληλα παπούτσια που να του προσφέρουν grip και σταθερότητα σε κάθε βήμα για μία άνετη και ξεκούραστη βόλτα.

Everyday movers

Ακόμη, όμως κι αν κάποιος δεν ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, το σίγουρο είναι ότι δεν γλιτώνει από το... τρέξιμο της καθημερινότητας.

Σήμερα, όλοι είμαστε on the go για να προλάβουμε όσα έχουμε -ή θέλουμε- να κάνουμε. Αυτό σημαίνει αρκετές ώρες ορθοστασίας μέσα στη μέρα κι άρα καταπόνηση των ποδιών.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν, τα HOKA είναι εκεί για να δώσουν τη λύση και να κάνουν την καθημερινότητά μας σαφώς καλύτερη.

Είναι σημαντικό μάλιστα, να αναφέρουμε ότι έρευνες έχουν δείξει πως τα HOKA είναι υψηλά στις προτιμήσεις των σεφ και των γιατρών.

Κι αυτό γιατί τους προσφέρουν άνεση και τους "ξεκουράζουν" κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, αφού οι τεχνολογίες όπως "Memory foam collar & EVA midsole" βοηθούν στην απορρόφηση κραδασμών και την ίδια στιγμή ξεκουράζουν μέση και γόνατα.

Κεντρική διάθεση:

HYPERSPORTS

Αριστοτέλους 19-21, Μεταμόρφωση

ΙG page: @hypersportsgr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ