BRAND EXPERIENCE

OKTO.CASH: Η νέα μέθοδος κατάθεσης που σου λύνει τα χέρια

OKTO.CASH: Η νέα μέθοδος κατάθεσης που σου λύνει τα χέρια
UNSPLASH

Ξέχνα τους περίπλοκους και χρονοβόρους online τρόπους κατάθεσης μετρητών. Το OKTO.CASH είναι εδώ για να σου δώσει τη λύση με τη γρηγορότερη και πιο απλή μέθοδο κατάθεσης στο λογαριασμό σου σε στοχηματική εταιρία, με μετρητά.

Η δράση στο Euro 2024 έχει ανάψει για τα καλά, αφού ξεκινούν τα νοκ άουτ παιχνίδια και το ενδιαφέρον έχει πλέον χτυπήσει "κόκκινο". Η αμεσότητα σε αυτά τα ματς είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος, ειδικά στις live στοιχηματικές αγορές.

Γιατί λοιπόν να περιμένεις πάνω από πέντε λεπτά για μία απλή κατάθεση μετρητών online, στο στοιχηματικό λογαριασμό σου; Τώρα μπορείς μέσω του OKTO.CASH να ολοκληρώσεις την κατάθεσή σου με μετρητά άμεσα σε πάνω από 8.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Τι είναι όμως το OKTO.CASH; Είναι ο νέος και έξυπνος τρόπος κατάθεσης στον online στοιχηματικό λογαριασμό που διατηρείς με οποιονδήποτε συνεργαζόμενο έμπορο σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, πληρώνοντας με μετρητά στο πλησιέστερο σημείο του δικτύου συνεργατών της OKTO.

Θέλεις λοιπόν να πιστώσεις εύκολα και γρήγορα τον online λογαριασμό σου σε μία στοιχηματική πλατφόρμα για να γίνεις κι εσύ κομμάτι της εμπειρίας του Euro 2024; Τα βήματα είναι απλά:

  • Επιλέγεις το OKTO.CASH ως μέθοδο πληρωμής στην αγαπημένη σου στοιχηματική [Δες εδώ τις συνεργαζόμενες]
  • Επιλέγεις το ποσό που θέλεις να πιστώσεις
  • Λαμβάνεις τον αντίστοιχο κωδικό πληρωμής
  • Πηγαίνεις με αυτόν στο πλησιέστερο κατάστημα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία store locator
  • Δείχνεις τον κωδικό στον ταμία για να τον πληκτρολογήσει
  • Πληρώνεις στο ταμείο και ο λογαριασμός σου πιστώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο

Το OKTO.CASH είναι η νέα απρόσκοπτη physical-to-digital μέθοδος συναλλαγής, συνεργάζεται ήδη με τις κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα και μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών της σου δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να πιστώσεις τον online λογαριασμό σου με φυσική παρουσία και μετρητά.

Μάθε περισσότερα στο www.oktocash.com και κάνε follow στο Instagram αλλά και Facebook.

TAGS BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ