ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO

OKTO.CASH: Η πιο εύκολη και αξιόπιστη μέθοδος κατάθεσης με μετρητά

OKTO.CASH: Η πιο εύκολη και αξιόπιστη μέθοδος κατάθεσης με μετρητά
UNSPLASH

Οι προημιτελικοί του Euro 2024 είναι προ των πυλών κι εσύ ακόμη ταλαιπωρείσαι με τις online μεθόδους κατάθεσης. Το OKTO.CASH είναι η νέα απρόσκοπτη cash-to-digital μέθοδος συναλλαγής, για να πιστώνεις εύκολα και άμεσα τον στοιχηματικό σου λογαριασμό με μετρητά.

Το OKTO.CASH αποτελεί τη γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδο κατάθεσης στο λογαριασμό σου σε στοιχηματική εταιρεία με μετρητά. Απλά βρίσκεις το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα και πληρώνεις εκεί με φυσική παρουσία, χωρίς να χρησιμοποιήσεις κάρτα.

Το OKTO.CASH συνεργάζεται με τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα και αποτελεί την ιδανική λύση για να απολαμβάνεις όλα τα οφέλη του online, ενώ πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου offline. Δες εδώ όλες τις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρίες.

Πλέον, δεν χρειάζεται να έχεις κανένα άγχος για το αν θα γίνει η πίστωση που επιθυμείς με αμεσότητα και ευελιξία. Το OKTO.CASH με έξι πολύ απλά βήματα σου δίνει τη δυνατότητα να πιστώσεις το στοιχηματικό σου λογαριασμό με μετρητά, αυτόματα, σε πραγματικό χρόνο. Επίσης σου προσφέρει την πιο γρήγορη εμπειρία, χωρίς την ανάγκη ανακατεύθυνσης σε άλλη εφαρμογή πέραν της στοιχηματικής εταιρίας που χρησιμοποιείς.

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να μπεις ενεργά στο παιχνίδι, βιώνοντας από πρώτο χέρι τις συναρπαστικές μάχες των προημιτελικών στο Euro 2024, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω έξι απλά βήματα:

  • Επιλέγεις το OKTO.CASH ως μέθοδο πληρωμής στην αγαπημένη σου στοιχηματική
  • Επιλέγεις το ποσό που θέλεις να πιστώσεις
  • Λαμβάνεις τον αντίστοιχο κωδικό πληρωμής
  • Πηγαίνεις με αυτόν στο πλησιέστερο κατάστημα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία store locator
  • Δείχνεις τον κωδικό στον ταμία για να τον πληκτρολογήσει
  • Πληρώνεις στο ταμείο με μετρητά και ο λογαριασμός σου πιστώνεται αυτόματα σε πραγματικό χρόνο

Με το OKTO.CASH μπορείς να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου σε πάνω από 8.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Μάθε περισσότερα στο www.oktocash.com και κάνε follow στο Instagram αλλά και Facebook.

TAGS ΜΑΧΕΣ ΤΟΥ EURO BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ