MARKET

Όλα τα ντέρμπι παίζουν στην Betfair με τις καλύτερες αποδόσεις!

Όλα τα ντέρμπι παίζουν στην Betfair με τις καλύτερες αποδόσεις!

Τι κοινό θα μπορούσαν να έχουν η Αγγλία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Γερμανία και η Ιταλία και ποια η σχέση όλων αυτών με το κορυφαίο ανταλλακτήριο της αγοράς; Σε όλες αυτές τις χώρες διεξάγονται το Σαββατοκύριακο πολλά ντέρμπι και σπουδαία ματς, που αναμένεται να καθηλώσουν τους ποδοσφαιρόφιλους και όλα αυτά τα παιχνίδια μπορεί και ο λάτρης του στοιχήματος να τα βρει και να τα παίξει στην Betfair, με τις καλύτερες αποδόσεις!

Στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα από πλευράς… ονομάτων την παράσταση την κλέβει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Μπορεί οι οικονομικές συνθήκες να ευθύνονται που ένα τέτοιο ματς έχει χάσει την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά το γόητρο παραμένει και η μάχη των δύο αντιπάλων για το ποιος θα πάρει τα… κλειδιά της πόλης είναι πάντα συναρπαστική. Ο «άσσος» είναι το ξεκάθαρο φαβορί και προσφέρεται στα επίπεδα του 1,50.

Σημαντικό παιχνίδι γίνεται και στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» πάνε με αρκετές απουσίες, ενώ το μυαλό τους θα είναι και στο αμέσως επόμενο ματς με την Άρσεναλ για το Champions League. Έτσι το 1,90 του "Διπλού" ενδέχεται να κρύβει κινδύνους, ειδικά όταν απέναντι στους πρωταθλητές θα βρεθεί μια εξαιρετική ομάδα. Για όσους ψάχνουν μεγάλες αποδόσεις ο «άσσος» σε τιμές άνω του 5,00 έχει αξία για να γίνει Trading.

Όσον αφορά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης, σε καμία περίπτωση με την εικόνα που παρουσιάζουν οι «πράσινοι» έως τώρα, δεν δικαιολογείται το 1,82, του «άσσου». Αντίθετα, ελκυστικό μοιάζει το «διπλό» σε τιμές κοντά στο 6,00!

Μεγάλο Λονδρέζικο ντέρμπι έχουμε στην Αγγλία, με την Άρσεναλ να φιλοξενεί την Τσέλσι. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση και δίνεται ως φαβορί στο 2,24, την ώρα που οι «μπλε», οι οποίοι οδηγούν την κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ προσφέρονται στο 3,65. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, σε έναν «άσσο» που θα τον βρούμε στα επίπεδα του 1,60, ίσως και λίγο ψηλότερα.

Στην Ισπανία ξεχωρίζει ο αγώνας της Σεβίλης με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέλουν να πάνε στο «Clasico» της επομένης εβδομάδας χωρίς γκέλα και να παίζονται στο 1,56. Όσον αφορά τη Ρεάλ, αυτή έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στη Λα Κορούνια και είναι δικαιολογημένες οι πολύ χαμηλές τιμές στον «άσσο».

Επικίνδυνη έξοδο έχει στη Γερμανία η Μπάγερν, αφού θα ταξιδέψει στη Βρέμη για να αντιμετωπίσει τη Βέρντερ. Το απόλυτο των νικών των Βαυαρών μπαίνει σε κίνδυνο, έστω και αν το «Διπλό» ανταλλάσσεται στο 1,57 στην Betfair. Το Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ πέρυσι θα ήταν ένα ντέρμπι κορυφής, όμως φέτος οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει καλά και τώρα η νίκη είναι υποχρέωση ώστε να μην απομακρυνθούν κι άλλο από την πρώτη 4άδα. Ο «άσσος» έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (1,40), με τη νίκη των φιλοξενούμενων να αγγίζει το 10,00.

Τέλος, σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται και στην Ιταλία. Η Γιουβέντους ανταλλάσσεται στο 1,70 για να νικήσει τη Ρόμα και να διατηρήσει το αήττητο σερί της, ενώ στο Ίντερ-Φιορεντίνα φαίνεται ότι οι «νερατζούρι» έχουν ένα μικρό προβάδισμα (2,14), όμως οι «βιόλα» έχουν αποδειχθεί σκληρό καρύδι (3,85).

Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas , όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!

Σχετικά με την Betfair

Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 4.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games.

Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο «Company of the Year» στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο.

Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 2,000 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα και στην Αυστραλία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Τασμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ