ΕΛΛΑΔΑ

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα

Το νερό είναι ζωή κι ως αναγκαίο κομμάτι της καθημερινότητάς μας μας αξίζει να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Αυτή βρίσκεται στην καρδιά της Μακεδονίας, εκεί όπου πηγάζει ένα ξεχωριστό νερό, ένα νερό που αναβλύζει ποιότητα, αντανακλά αξίες και σέβεται το περιβάλλον του.

Το νερό είναι ζωή κι επειδή η ζωή είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε σε ό,τι την αφορά θα πρέπει να ισχύουν δύο στοιχεία:

Αγνότητα, καθαρότητα και σεβασμός στο περιβάλλον όπου ζει. Ό,τι ακριβώς φωτογραφίζει αυτό το ξεχωριστό νερό που πηγάζει στην καρδιά της Μακεδονίας, στα σύνορα της Πέλλας και του Κιλκίς.

Ένα νερό που καθρεφτίζει όλη την ιστορία και την παράδοση του τόπου του. Ένα νερό που αναβλύζει ποιότητα, που αντανακλά αξίες. Ένα νερό που το προσφέρουμε… με την καρδιά μας.

Κι επειδή η αγνότητα κι η καθαρότητα δεν είναι μόνο στα λόγια, οι μελέτες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών έχουν επιβεβαιώσει ότι θεωρείται από τα ποιοτικότερα νερά στην Ελλάδα.

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα


Αυτή λοιπόν, η ισορροπημένη σκληρότητα, το pH 8, η χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και η φυσικότητά του, φτάνει στο τραπέζι μας ως Πάικο Νερά Μακεδονίας, αγνό και κρυστάλλινο, όπως ακριβώς το προσφέρει η φύση.

Μία εταιρία που δεσμεύεται ότι τα Νερά Μακεδονίας θα προσπαθούν πάντα να διατηρούν το περιβάλλον τόσο καθαρό, όσο το ίδιο τους το νερό.

Δέσμευση για ποιότητα

Στο Κιλκίς, κοντά στις πηγές τους, η ομώνυμη εταιρία έχει δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, στο οποίο τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και διεθνή πρωτόκολλα.

Ήδη από την ίδρυσή τους, τα Νερά Μακεδονίας επένδυσαν στο όραμα να αναδείξουν αυτόν τον τόπο με τη μεγάλη ιστορική σημασία και το μοναδικό φυσικό πλούτο.

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα


Στις πρωτοβουλίες της Πάικο Νερά Μακεδονίας εντάσσονται επίσης, συστήματα ανακύκλωσης και διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς και μέτρα για την εξασφάλιση άριστων εργασιακών συνθηκών.

Αυτο το κάνει έμπρακτα στηρίζοντας τους ανθρώπους της και συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη μέσα από εξελισσόμενα επενδυτικά προγράμματα.

Παράλληλα προωθεί τοπικές αθλητικές διοργανώσεις, κοινωνικές δράσεις, μη κερδοσκοπικές πρωτοβουλίες και τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το πρώτο εργοστάσιο στην Ελλάδα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα

Ιδιαίτερα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της μάρκας Νερά Μακεδονίας είναι η πιστοποίηση Carbon Neutral που απέσπασε φέτος για το εργοστάσιό της στο Κιλκίς, με αποτέλεσμα να γίνει το πρώτο εργοστάσιο της κατηγορίας του στην Ελλάδα με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα


Πρόκειται ουσιαστικά για μία έμπρακτη απόδειξη της στιβαρής στρατηγικής της εταιρίας απέναντι στο περιβάλλον.

Σε όλο τον κόσμο με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον

Εκτός από το γεγονός ότι η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευσή της μάρκας για την προστασία του περιβάλλοντος, αναμφίβολα διαφοροποιεί το Πάικο Νερά Μακεδονίας στην εγχώρια αγορά.

Πάικο Νερά Μακεδονίας, όταν το νερό αναβλύζει ποιότητα


Η επιτυχία του στις διεθνείς αγορές μεταφράζεται σε παρουσία του σε 25 χώρες, στις πέντε ηπείρους. Με αυτόν τρόπο, το Πάικο Νερά Μακεδονίας χτίζει τις προϋποθέσεις, ώστε όλες οι δραστηριότητές του να συμβάλουν στην επιτακτική ανάγκη για ένα βιώσιμο περιβάλλον κι ένα καλύτερο μέλλον.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ