EURO 2024

Πώς περάσαμε το Euro παρέα με το Ultrex

Πώς περάσαμε το Euro παρέα με το Ultrex

Ένας ολόκληρος μήνας Euro, ένας μήνας γεμάτος μπάλα και υπερθέαμα, ένας μήνας παρέα με το ULTREX στο SPORT24, το οποίο μας συνόδευσε σε 22 εκπομπές της Game Night έχοντας φυσική παρουσία, αλλά και χαρίζοντάς μας την "έκπληξη της ημέρας".

Η Ισπανία είναι από τις 14 Ιουλίου η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης παίρνοντας τα σκήπτρα από την Ιταλία, αλλά κι η πολυνίκης του θεσμού με τέσσερα τρόπαια στην κατοχή της.

Ο δρόμος μέχρι τον μεγάλο τελικό της 14ης Ιουλίου ήταν μακρύς και διήρκησε έναν ολόκληρο μήνα. Ένας μήνας γεμάτος ποδόσφαιρο και υπερθέαμα.

Το SPORT24 αυτόν τον μήνα τον πέρασε φυσικά παρέα με το Ultrex, το οποίο μας συνόδευσε σε 22 εκπομπές Game Night έχοντας πάντα φυσική παρουσία στο στούντιο της εκπομπής, αλλά και παρών να σχολιάσει την "έκπληξη της ημέρας".

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής Παντελής Βλαχόπουλος αναφερόταν σε κάθε εκπομπή στην έκπληξη της ημέρας και την σχολίαζε με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο στούντιο.

Η έκπληξη ποικίλε κάθε φόρα κι ενίοτε ήταν ένας παίκτης που έλαμψε και ξεχώρισε, ένα φανταστικό γκολ ή μια φάση που μας έκανε να τη συζητήσουμε.

Μαζί με το Ultrex λοιπόν, είδαμε 22 φάσεις 22 στιγμιότυπα αγώνων Euro τα οποία ξεχώρισαν για την κλάση που συνοδεύει μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση.

Ultrex, ο καλύτερος παίκτης στον event του SPORT24

Φυσικά, από το μεγάλο event του SPORT24 στη Βούλα για τον τελικό του Euro 2024 μεταξύ Ισπανίας και Αγγλίας, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Ultrex, που αποδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης.

Έγινε συμπαίκτης μας και μαζί παίξαμε σουμπούτεο, με τα σαμπουάν να παίρνουν τη θέση των ποδοσφαιριστών σ' ένα από τα πιο απολαυστικά activations της βραδιάς, νικώντας φυσικά τον μεγάλο, κοινό μας αντίπαλο, την... πιτυρίδα.

Η νέα τεχνολογία Ultra Performance διεισδύει σε βάθος 10 στρωμάτων για έως 100% προστασία από την πιτυρίδα*. Κάθε προϊόν εμπεριέχει Νιασιναμίδη που βοηθάει στην ενυδάτωση κι ενίσχυση του φραγμού του τριχωτού της κεφαλής.

*χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων του Ultrex:

Με το ανανεωμένο Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Deep Clean Action αποχαιρετάς μία για πάντα την πιτυρίδα και καλωσόριζεις υγιή και γεμάτα φρεσκάδα μαλλιά.

Χαρίζει έντονη ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό κι είναι ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Και τέλος, πώς να αντισταθείς σε φρεσκάδα που διαρκεί.

Αν είσαι από εκείνους που θέλουν ολοκληρωμένη περιποίηση και όλα σε ένα τότε το Ultrex Active Clean 3in1 είναι για σένα.

Περιέχει Σαμπουάν, Conditioner και Αφρόλουτρο με Ενεργό Άνθρακα για την περιποίηση των μαλλιών και του σώματός σου σε ένα μπουκάλι.

Είναι εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες στο τριχωτό της κεφαλής και στο δέρμα και με Ενεργό Άνθρακα το οποίο χαρίζει βαθύ καθαρισμό.

Με συμπαίκτη το Ultrex παίξαμε σουμπούτεο στο μεγάλο event του SPORT24 στη Βούλα και νικήσαμε την... πιτυρίδα

Αν πάλι θέλεις να απομακρύνεις τη λιπαρότητα των μαλλιών σου, το Σαμπουάν Ultrex Oil control Refresh σού δίνει τη λύση που ψάχνεις και χαρίζει μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

Ενώ, το εκχύλισμα Λεμονιού παρέχει φρεσκάδα που διαρκεί.

Πολλοί είναι εκείνοι που ταλαιπωρούνται από τη ξηροδερμία. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία ανάδειξε τη δύναμη των μαλλιών σου με το Ultrex Dry Scalp Relief.

Εμπεριέχει εκχύλισμα από Πράσινο Τσάι που ανακουφίζει από τον ερεθισμό και τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής που σχετίζεται με την πιτυρίδα.

TAGS EURO 2024 BRAND EXPERIENCE EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ