MARKET

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: Ανάβουν φωτιές

Η Τούμπα ανοίγει το χορό των ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αρη και οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου προσφέρουν όλα τα τελευταία νέα για τη μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον δυνατό και φέτος Αστέρα Τρίπολης.

Στη Νέα Σμύρνη θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ. Παράλληλα ο Νίκος Αναστασιάδης αναλύει τις 21 ομάδες που «ρίχνονται» στη μάχη της νέας Φούτμπολ Λιγκ που θα βρεθεί στη σέντρα με δέκα ματς.

Ολη η Ευρώπη «παίζει» μπάλα και στο «νησί» η Αρσεναλ λίγο πριν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Τσέλσι, ενώ η Τότεναμ που θα αντιμετωπίσει την άλλη βδομάδα τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο για το Γιουρόπα, αντιμετωπίζει στο Μάντσεστερ τη Γιουνάιτεντ.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπαρτσελόνα έχει εξόρμηση στη Σεβίλλη, ενώ στη Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζει ο αγώνας Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου και στη Βραζιλία το ντέρμπι Φλαμένγκο - Φλουμινένσε. Επίσης Ισπανία και Ιταλία κάνουν πρεμιέρα στο μπασκετ.

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΝΗΣΙ», με τον Αλέξη Γερασιμίδη

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ