MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Χωρίς... αύριο

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Χωρίς... αύριο

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 9 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η τελική ευθεία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων πλησιάζει και οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνουν γνωστές την Τετάρτη.

Μία μέρα νωρίτερα, η Γαλατά υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ τη Μάλαγα.

Στο πρώτο ματς, το 3-0 υπέρ των Μαδριλένων δεν αφήνει περιθώρια... παρερμηνείας, καθώς ακόμη και... αυτοκτονικές τάσεις να επιδείξουν οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο, έχουν ένα... παχύ μαξιλάρι ασφαλείας που απομακρύνει τις απαισιόδοξες σκέψεις.

Στη Βεστφαλία, το 0-0 δεν επιτρέπει στους παίκτες των απερχόμενων πρωταθλητών Γερμανίας να αρχίσουν τους πανηγυρισμούς, ωστόσο υπάρχει έκδηλη πίστη και ανάλογος ενθουσιασμός. Δικαίως η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ θεωρείται το φαβορί. Βέβαια, η... πρωτάρα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει εντυπωσιάσει έως τώρα και ιδιαίτερα εκτός έδρας είναι σκληρό καρύδι, κάτι που αναμένεται να αποδειχθεί για ακόμη μία φορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε εξάλλου, ότι η μοναδική ομάδα που έχει φτάσει στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην παρθενική συμμετοχή της είναι η Βιγιαρεάλ, πάλι με τον Χιλιανό Πελεγκρίνι στον πάγκο!

Την Τετάρτη, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπάγερν και το 2-0 υπέρ των Βαυαρών στο ματς του Μονάχου μας δίνει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος είναι το απόλυτο φαβορί. Η Γηραιά Κυρία του Αντόνιο Κόντε δεν είναι ξεγραμμένη και σίγουρα έχει τα όπλα προκειμένου να πετύχει δύο ή τρία γκολ, αλλά το να κρατήσει το μηδέν παθητικό ισοδυναμεί με... άθλο και θεωρούμε κάτι παραπάνω από δύσκολο το να τα καταφέρει, απέναντι σε μία... μηχανή παραγωγής γκολ που δίνει έμφαση στην εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και στο ταχυδυναμικό παιχνίδι.

Ξεκάθαρο φαβορί και η Μπαρτσελόνα, η οποία βέβαια θα αισθανόταν πολύ πιο άνετα αν είχε φύγει από το Παρίσι με το υπέρ της 2-1 στις αποσκευές της. Η ισοφάριση στο 94' (2-2) όμως επιτρέπει στους Παριζιάνους να... ονειρεύονται. Παρά το ότι δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία ως ομάδα, τα ποιοτικά στελέχη της μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε 90 λεπτά.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, Τσέλσι και Μπενφίκα πήραν το υπέρ τους 3-1 επί των Ρουμπίν και Νιουκάστλ αντίστοιχα και είναι οι ομάδες που δικαιούνται να κάνουν βάσιμα σχέδια πρόκρισης. Ακόμη καλύτερο σκορ είναι το 2-0 που... κουβαλάει η Φενέρ στη Ρώμη, η Λάτσιο όμως έχει αποδείξει φέτος στον θεσμό ότι στην έδρα της, έστω και χωρίς οπαδούς, μπορεί να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να μετατρέψει την πρόκριση σε... ντέρμπι. Η Βασιλεία εξέπληξε προ εβδομάδος και πήρε το 2-2 στην έδρα της Τότεναμ, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ελβετική ομάδα... δικαιούται να θεωρεί εαυτόν φαβορί ενόψει της δεύτερης μάχης με τους Λονδρέζους.

Από εκεί και πέρα, το κουπόνι περιλαμβάνει το... κλασικό βρετανικό... μενού, ενώ με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η αγωνιστική στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Σε πολλές περιπτώσεις διακυβεύεται η πρόκριση στα νοκ άουτ ματς, με το υψόμετρο να παίζει το ρόλο του σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις, ενώ δεν είναι λίγο και οι προπονητές που κάθε άλλο παρά άνετα μπορούν να νιώθουν.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ