MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΔΙ... ΚΕΦΑΛΙΕΣ»

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΔΙ... ΚΕΦΑΛΙΕΣ»

Δεσπόζει το ντέρμπι δικεφάλων στην Τούμπα για την έβδομη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σάββατο 20 Οκτωβρίου με αποδόσεις από το κουπόνι του ΟΠΑΠ προσφέρουν όλα τα τελευταία νέα για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η συμμετοχή του ΟΠΑΠ στη γενική απεργία της Πέμπτης είχε σαν αποτέλεσμα να βγει το κουπόνι στα πρακτορεία το Σάββατο και μαζί τους στο περίπτερο οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ». Αγωνιστικά, ντέρμπι έχει και την Κρήτη καθώς ο νεοφώτιστος Πλατανιάς υποδέχεται τον ΟΦΗ, όπως και στη Κύπρο όπου η Ανόρθωση φιλοξενεί την Ομόνοια. Σπουδαία ματς στην Ιταλία όπου ξεχωρίζει το Γιουβέντους – Νάπολι, τεράστιο μίσος χωρίζει Ντόρτμουντ και Σάλκε που θα «λύσουν τις διαφορές τους» αυτή τη βδομάδα στη Μπουντεσλίγκα, ενώ το Λονδίνο χωρίζεται στη μέση καθώς η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Τσέλσι.

Στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε όλες τις ειδήσεις για όλα τα ματς στην Ευρώπη καθώς και στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το στοίχημα στο μπάσκετ όπου το ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, «κλέβει την παράσταση».

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου και ανανεώνουν το ραντεβού την Τρίτη με όλη την ενημέρωση για τις μεγάλες μάχες στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΝΗΣΙ», με τον Αλέξη Γερασιμίδη

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια


ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ