MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ» στην ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ» στην ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

H δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Aκόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε στην ιστορία, το προτελευταίο για το 2013, με τις στιγμές που ξεχώρισαν να είναι πολλές και σημαντικές, όπως άλλωστε και οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα).

Ο Ολυμπιακός έκανε καλή προσπάθεια στο Παρίσι, δεν γλίτωσε το γκολ στο δεκάλεπτο από τους Παριζιάνους, αλλά κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το ότι δεν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποβολή του Βεράτι στο 46', ισοφάρισε, για να ηττηθεί στο 90'. Ο στόχος δεν αλλάζει για τους παίκτες του Μίτσελ, οι οποίοι ήθελαν τη νίκη απέναντι στην Αντερλεχτ για να είναι... ήσυχοι και αυτό εξακολουθούν να ψάχνουν και τώρα.

Αποστολή εξετελέσθη και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Αστάνα (2-0) και εξασφάλισε την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι μεταφέρει το παιχνίδι στο γήπεδό του, καθώς στην Τούμπα θα παλέψει με την Αλκμααρ για την πρωτιά. Αν βρει την απαιτούμενη σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο κι ενισχυθεί επιλεκτικά τον Γενάρη, οι βλέψεις του δεν σταματούν εδώ...

Επανερχόμαστε στην εγχώρια δράση, με τα κορυφαία πρωταθλήματα ανά την Υφήλιο να μας προσφέρουν ένα πλούσιο μενού. Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός περιμένει τον Εργοτέλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και βέβαια είναι το ακλόνητο φαβορί, ενώ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα και μάλιστα εκτός έδρας, ένας ματς το οποίο κρύβει σαφώς περισσότερες παγίδες. Την αγωνιστική άνοδό του θέλει να πιστοποιήσει ο Παναθηναϊκός (δοκιμάζεται εκτός με τον Απόλλωνα Σμύρνης), ενώ «σκυλομαχία» αναμένεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης υποδέχεται τον Πανθρακικό, σε μία αναμέτρηση «δίχως αύριο».

Στην Πρέμιερ Λιγκ, το ζευγάρι που δεσπόζει είναι το Τότεναμ – Γιουνάιτεντ, το οποίο κατά το παρελθόν μας έχει χαρίσει αλήστου μνήμης αναμετρήσεις, όπως το 3-5 του Σεπτεμβρίου του 2001, τότε που τα «σπιρούνια» είχαν κάνει το λάθος να προηγηθούν με 3-0. Η πρωτοπόρος Αρσεναλ παίζει στην Ουαλία με την Κάρντιφ, η Τσέλσι υποδέχεται την ισχυρή Σαουθάμπτον, ενώ στην έδρα της Χαλ παίζει η Λίβερπουλ. Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι έχουμε στο Λονδίνο, όπου η Γουέστ Χαμ αντιμετωπίζει τη Φούλαμ.

Αναμέτρηση... απογοητευμένων έχουμε στην ιταλική «Serie A», με τη Λάτσιο να υποδέχεται τη Νάπολι. Αμφότερες είναι «Ευρωπαίες» φέτος, στο πρωτάθλημα όμως έχουν χάσει τον βηματισμό τους και ψάχνουν αντίδραση. Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ουντινέζε και μπορεί κάλλιστα να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, ενώ η Ρόμα που βρίσκεται στο... κυνήγι, έχει εξόρμηση με παγίδες, στο Μπέργκαμο, απέναντι στη σκληροτράχηλη Αταλάντα.

Κλείνουμε την... προεπισκόπησή μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα με την ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μπαρτσελόνα έχει τις απουσίες της και αυτό της κόστισε στην Ολλανδία (έχασε με 2-1 από τον Αγιαξ), τώρα καλείται να... κόψει την όρεξη των διωκτών της, αν και το ματς στο Μπιλμπάο με αντίπαλο την Αθλέτικ, κάθε άλλο παρά εύκολο αναμένεται.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ