MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Εξετάσεις με το "καλημέρα"

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Εξετάσεις με το "καλημέρα"

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα κάνει ντεμπούτο με ντέρμπι στον "πράσινο" πάγκο καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου προσφέρουν όλη την τελευταία ενημέρωση για τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ η ΑΕΚ έχει σημαντικό παιχνίδι στη Βέροια. Την ίδια ώρα την παράσταση «κλέβει» στην Πρέμιερ η αναμέτρηση της Αρσεναλ με τη Τότεναμ.

Οι προβολείς στρέφονται στο Καμπιονάτο σε μία αγωνιστική «φωτιά» και ο Πάνος Κιαπεκάκης μας ξεναγεί στις κρίσιμες αναμετρήσεις Νάπολι – Μίλαν, Γιουβέντους – Λάτσιο και βέβαια στο ντέρμπι που διχάζει τη Γένοβα μεταξύ της Σαμπντόρια και της Τζένοα.

Οι «παρτενοπέι» υποδέχονται τους «ροσονέρι» σε ένα ντέρμπι που φέρνει στην επιφάνεια τις μυθικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το «σκουντέτο» πριν 20 χρόνια. Ντέρμπι και στην Πριμέρα και συγκεκριμένα εκείνο της Ανδαλουσίας με τη Σέβίλη να φιλοξενεί την Μπέτις.

Συνεχίζεται η αγωνιστική κίνηση στη Φούτμπολ Λιγκ, στην Κύπρο και σε όλη την Ευρώπη όπως και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, ενώ στοιχηματικές ευκαιρίες παρουσιάζονται και στο κουπόνι του μπάσκετ.

Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ θα μείνουν στο περίπτερο μέχρι και την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΝΗΣΙ», με τον Αλέξη Γερασιμίδη

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΔΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ