MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΦΙΛΙΚΕΣ... ΠΑΓΙΔΕΣ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Οι Εθνικές ομάδες ανά την Υφήλιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους, ως επί το πλείστον σε φιλικές μάχες. Το σπουδαιότερο, βάσει σημειολογίας, ματς διεξάγεται στη Σουηδία, με την... παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να υποδέχεται την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Τεράστιοι παίκτες αμφότεροι, δεν είχαν όμως τις καλύτερες σχέσεις κατά την παρουσία του «Ιμπρα» στη Βαρκελώνη και μένει να δούμε αν το πείσμα για αποδείξεις θα βοηθήσει ή θα ζημιώσει τις ομάδες τους.

Σπουδαία... φιλική μάχη διεξάγεται στο «Ουέμπλεϊ», με την Αγγλία να υποδέχεται τη Βραζιλία, με τις δύο ομάδες να θέλουν να τεστάρουν σε κορυφαίο επίπεδο το που βρίσκονται, ενάμιση χρόνο πριν την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου η οποία θα λάβει χώρα στη χώρα της Σάμπα.

Τα Ολλανδία – Ιταλία και Γαλλία – Γερμανία είναι επίσης ματς με τεράστια απήχηση, ενώ η... δική μας Εθνική, δίνει ένα δυνατό τεστ εν όψει του σπουδαίου ματς του Μαρτίου στη Βοσνία. Το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει την Ελβετία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», θέλοντας, μεταξύ άλλων, να πάρει και μία άτυπη ρεβάνς για τα προ τριετίας ματς. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, οι Ελβετοί είχαν πετύχει δύο νίκες εις βάρος της Εθνικής, αν και βέβαια στο τέλος χαμογελάσαμε κι εμείς, δεδομένου ότι μπορεί να χρειαστήκαμε τα μπαράζ για να ακούσουμε... βουβουζέλες, αυτοί που την πλήρωσαν όμως ήταν οι Ουκρανοί.

Εξάλλου, δεν λείπουν και τα επίσημα ματς Εθνικών ομάδων με επίσημο χαρακτήρα. Στη Βόρειο και Κεντρική Αμερική διεξάγονται αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, ενώ το Κόπα Αφρικα έχει φτάσει στα ημιτελικά και τέσσερις ομάδες έχουν μείνει να διεκδικούν το τρόπαιο και τη διάκριση της καλύτερης ομάδας της «Μαύρης Ηπείρου». Ο λόγος για τις Μπουρκίνα Φάσο, Γκάνα, Νιγηρία και Μάλι.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ