MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΑΛΩΣ τα... ΠΑΙΔΙΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΚΑΛΩΣ τα... ΠΑΙΔΙΑ

Κορυφώνεται η δράση, στη σέντρα Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα, Σεγούντα, Πορτογαλία και Τουρκία! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Παρασκευή 16 Αυγούστου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η εκκίνηση της ελληνικής Σούπερ Λιγκ στα μέσα Αυγούστου (δίχως ΑΕΚ…) δεν είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο, να όμως που το βλέπουμε, λόγω της αύξησης των ομάδων από 16 σε 18, αλλά κι επειδή το καλοκαίρι ακολουθεί η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όσον αφορά στην κορυφή, αυτή δείχνει… καπαρωμένη για ακόμη μία φορά από τον ποιοτικότερο όλων, Ολυμπιακό, κυριότερος αντίπαλος του οποίου προβάλλει ο ΠΑΟΚ, κατά βάση λόγω της οικονομικής ηρεμίας που πλέον περιβάλλει τον "Δικέφαλο", αλλά και της παρουσίας του Χουμπ Στέφενς τον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει, τουλάχιστον στα… χαρτιά ένα πιο αποδυναμωμένο ρόστερ λόγω έντονων οικονομικών προβλημάτων και δεν είναι μυστικό το ότι πρώτο μέλημα είναι η αποφυγή της διάλυσης λόγω έντονων οικονομικών προβλημάτων.

Θεωρητικά, είναι το τρίτο φαβορί, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου όμως καλείται να δουλέψει πολύ για να το αποδείξει και να βγει από… πάνω στη μάχη με δύο σταθερούς αντιπάλους, τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο.

Ο Αρης… κρυφοκοιτάζει προς την πεντάδα των πλέι οφ, δίχως μεγάλα λόγια, ενώ τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι "έκλεψε" ο ΟΦΗ, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά με Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο και Ζορό, προσθήκες που προκάλεσαν κύματα ενθουσιασμού στους οπαδούς του. Λεβαδειακός, Γιάννινα, και Ξάνθη θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περσινή, εξαιρετική χρονιά.

Η νέα… άφιξη είναι η Καλλονή, η οποία ανέβηκε στα… σαλόνια με μεθοδική δουλειά και δίχως βιασύνες. Άμεση είναι η επιστροφή του Παναιτωλικού, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης εντυπωσίασε πέρυσι στη Φούτμπολ Λιγκ και θα δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο μετά από 13 χρόνια. "Σαν να μην έλειψε μία μέρα" ο Εργοτέλης, ο οποίος κατάφερε να σταθεί στα πόδια του πριν… βουλιάξει στη συνήθεια της χαμηλότερης κατηγορίας και πλέον γίνεται ο 3ος (!) εκπρόσωπος της Κρήτης.

Στο δισέλιδο 10-11 μπορείτε να διαβάσετε τη γνώμη του τεχνικού Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος μας δίνει τα φώτα του ειδικού για κάθε ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται απρόβλεπτο, έστω κι αν αυτό δεν αφορά στην κορυφή.

"Ποδαρικό" και στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, το πιο ακριβό πρωτάθλημα τον πλανήτη. Η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τσέλσι είναι αρκετή για να φέρει τους Λονδρέζους πολύ ψηλά στις εκτιμήσεις, οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ (κυρίως) όμως και οι Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Τότεναμ (δευτερευόντως), έχουν διαφορετική γνώμη...

Εκκίνηση έχουμε και σε ένα… βαρύ χαρτί του κουπονιού, στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα ακλόνητα φαβορί και ρίχνονται στη μάχη με τους ειδικούς να δίνουν ένα σχετικό προβάδισμα στους κατόχους του τίτλου, τους "μπλαουγκράνα".

Η απόκτηση του Νεϊμάρ αποτελεί σημαντική προσθήκη στην… κοσμηματοθήκη της ομάδα από την Καταλονία, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το πώς θα παρουσιαστούν τα δύο μεγαθήρια με νέους προπονητές. Από φέτος, στον πάγκο της "Μπάρσα" κάθεται ο Χεράρδο Μαρτίνο και σε αυτόν των Μαδριλένων ο Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια


Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ