MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Καυτά ραντεβού ΒΟΡΡΑ - ΝΟΤΟΥ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Καυτά ραντεβού ΒΟΡΡΑ - ΝΟΤΟΥ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 7 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Oι Εθνικές ομάδες ανά την Υφήλιο πήραν μία πρώτη αγωνιστική «γεύση» για το 2014, τώρα, όμως επιστρέφουμε άμεσα στη δράση των κορυφαίων (και μη) πρωταθλημάτων.

Το πιο έντονο «άρωμα μίσους»... αναδύεται από το Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται τη Φιορεντίνα, με τις δύο ομάδες να έχουν έντονη κόντρα επί δεκαετιών, τόσο σε διοικητικό, όσο και οπαδικό επίπεδο. Η Γηραιά Κυρία, βέβαια, είναι το ακλόνητο φαβορί, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκύπτει από το ότι οι δύο τους θα «μονομαχήσουν» ξανά την ερχόμενη Πέμπτη, πάλι στην «Κάζα Γιούβε», για το πρώτο ματς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τα φώτα πέφτουν και στον ιταλικό Νότο, καθώς η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στο «Σαν Πάολο», με το διακύβευμα στο «Ντέρμπι του Ηλιου» να είναι η 2η θέση (προς το παρόν, το προβάδισμα το έχουν οι «τζιαλορόσι»).

Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, η αγωνιστική περιλαμβάνει ένα από τα πιο «καυτά» ντέρμπι, διαχρονικά, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στην Τούμπα. Μπορεί η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων να είναι τεράστια, ωστόσο το γόητρο είναι πάντα σε πρώτο πλάνο, με τους γηπεδούχους να είναι δεδομένο ότι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου οι Πειραιώτες να μην στεφθούν πρωταθλητές στο γήπεδό τους. Τα βλέμματα πέφτουν και στην... ουρά της βαθμολογίας, με τα ματς Απόλλων Σμύρνης – Πλατανιάς και Καλλονή – Βέροια να περνούν σε πρώτο πλάνο. Ο θριαμβευτής του ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός, είναι το ακλόνητο φαβορί, υποδεχόμενος τον Αρη, ωστόσο οι «πράσινοι» κάνουν... νερά στη Λεωφόρο, ενώ οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε απόγνωση και αυτό τους καθιστά επικίνδυνους, παρά τα δεδομένα προβλήματά τους στο αγωνιστικό κομμάτι. Μίνι αθηναϊκό ντέρμπι διεξάγεται στο Περιστέρι (Ατρόμητος – Πανιώνιος).

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός του πλανήτη, το Κύπελλο Αγγλίας, βρίσκεται στα προημιτελικά και (παραδόξως) απουσιάζει η σπουδαία κόντρα. Το πιο εμπορικό ματς είναι αυτό ανάμεσα σε Αρσεναλ και Εβερτον, ενώ στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» έχουμε την επανάληψη του περσινού τελικού, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται τη Γουίγκαν. Παράλληλα, υπάρχει δράση και στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου δεσπόζει το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ.

Γκολ και θέαμα περιμένουμε στη γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η Μπάγερν δοκιμάζεται στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και παρά το ότι είναι το ακλόνητο φαβορί (αυτό συμβαίνει, πλέον, σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του πλανήτη...), ο επιθετικός χαρακτήρας των γηπεδούχων μας προϊδεάζει για ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό θέαμα. Μία από τα ίδια στο Σάλκε – Χόφενχαϊμ, εκτός έδρας με τη Φράιμπουργκ δοκιμάζεται η Ντόρτμουντ.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο χωρίζουν τρεις βαθμοί και η μάχη για τον τίτλο μαίνεται με αμείωτο ενδιαφέρον και η Ρεάλ έχει φαινομενικά το πιο εύκολο έργο, εντός έδρας με τη Λεβάντε. Εκτός με Βαγιαδολίδ και Θέλτα δοκιμάζονται «Μπάρσα» και Ατλέτικο αντίστοιχα.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ