MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΚΑΥΤΟ» τετ α τετ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: «ΚΑΥΤΟ» τετ α τετ

Τα «βλέμματα» στην Τούμπα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού με επίκεντρο τη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Νέα είσοδο έχουμε στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα» και οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, καθώς «συντροφιά» θα μας κάνει από εδώ και πέρα η 3η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος! Σε αντίθεση με τις πρώτες δύο κατηγορίες που απαρτίζονται από 18 ομάδες έκαστη, η Γ' Γερμανίας περιλαμβάνει 20, ήτοι πρόκειται για πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών. Πολλοί θα έχουν αμφιβολίες για το αν πρόκειται για ανταγωνιστική Λίγκα, αλλά τονίζουμε ότι αυτό είναι δεδομένο, καθώς όλες οι ομάδες λειτουργούν υπό επαγγελματικό καθεστώς, με εξαίρεση τους πιτσιρικάδες διάφορων συλλόγων, όπως είναι οι Στουτγάρδη Β, Ντόρτμουντ Β και Μάιντζ Β.

Μπροστά μας έχουμε την 5η αγωνιστική του 2ου γύρου και 2η μετά τη χειμερινή διακοπή και στις σελίδες 26-27 μπορείτε να λάβετε μία πρώτης τάξεως ενημέρωση για το «στίγμα» των 20 «μονομάχων». Κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, έγιναν 113 μετεγγραφές, ενώ ενισχύθηκαν σημαντικά οι δύο ουραγοί, Χάνσα Ρόστοκ και Ρέγκενσμπουργκ. Νίκησαν με την επανέναρξη και κατά κάποιο τρόπο «έβαλαν φωτιά» στη μάχη της σωτηρίας. Στη βαθμολογία υπάρχει και μία «εστεμμένη», η Χολστάιν Κίελ, η οποία το 1912 είχε κατακτήσει το γερμανικό πρωτάθλημα! Όσοι ασχολούνται εντατικά με τη συγκεκριμένη λίγκα, βλέπουν τα πρώτα βήματα παικτών που στη συνέχεια κάνουν διεθνή καριέρα, ενώ δεν θα πρέπει να αγνοηθεί το ότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο παράγοντας «έδρα» παίζει σημαντικό ρόλο.

Στο αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι, ο παίκτης δεν θα καλείται να επιλέξει μόνο ένα από τα τρία σημεία αποτελέσματος, αλλά θα έχει στη διάθεσή του και πληρέστατη γκάμα με τέρματα (Under – Over, Goal – Goal, No Goal, 0-1, 2-3, 4-6 και 7+ γκολ).

Από 'κει και πέρα, το κουπόνι είναι γεμάτο ντέρμπι. Στη Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και παρά το ότι η διαφορά των δύο ομάδων αυξήθηκε στους 8 βαθμούς, το γόητρο είναι σπουδαίο διακύβευμα. Περιμένουμε μία ποδοσφαιρική μάχη «σώμα με σώμα», με αμφότερες τις ομάδες να επιθυμούν σφόδρα το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η Εβερτον φιλοξενεί τη Λίβερπουλ, στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσισαϊντ, ενώ γειτονική «μάχη» θα διεξαχθεί και στην πρωτεύουσα, όπου η Τότεναμ περιμένει την Αρσεναλ.

Στην Ιταλία έχουμε ντέρμπι από τα... παλιά. Κάθε «μονομαχία» ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μίλαν είναι σημείο αναφοράς, παρά το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους και αυτό αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις.

Σούπερ ντέρμπι διεξάγεται και στην Ισπανία. Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης παίζουν για έκτη φορά μεταξύ τους τους τελευταίους πέντε μήνες, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να έχει «πάρει τον αέρα» των Πρωταθλητών Ευρώπης, καθώς έχει τρεις νίκες (Σούπερ Καπ, πρωτάθλημα, Κύπελλο) και δύο ισοπαλίες (Σούπερ Καπ και Κύπελλο). Από τη στιγμή που η Ατλέτικο απέχει επτά βαθμούς από την κορυφή, θέλει όσο τίποτα άλλο τη νίκη, απέναντι στους πρωτοπόρους.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ