MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μαγεία...

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μαγεία...

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο" που κυκλοφορούν την Τρίτη 2 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ βρίσκονται στη φάση των προημιτελικών και από και πέρα το ενδιαφέρον κορυφώνεται αναφορικά με τις ομάδες που θα διαδεχθούν τις Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα. Στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το ματς που αναμφίβολα «κλέβει» την παράσταση είναι το Μπάγερν – Γιουβέντους.

Τα δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τους Βαυαρούς να δείχνουν πιο απειλητικοί, αλλά τους εκπροσώπους του Πιεμόντε να κουβαλούν πολλά και δυνατά όπλα στη φαρέτρα τους.

Αν κάποιος δει τις αποδόσεις, θα προεξοφλήσει περίπατο των γηπεδούχων του Γιούπ Χάινκες, πως μπορούμε όμως να συμφωνήσουμε, από τη στιγμή που η Γιούβε «τρέχει» αήττητο σερί 18 αγώνων, ενώ στις πέντε φορές που έχει αντιμετωπίσει γερμανική ομάδα σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετράει ισάριθμες προκρίσεις.

Από εκεί και πέρα, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε με... στιλ το εμπόδιο της Μίλαν, επικρατώντας με 4-0 στον επαναληπτικό, θύμισε μέρες του πρόσφατου παρελθόντος και με τον Τίτο Βιλανόβα να επιστρέφει στον πάγκο, θέλει να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ένα απλά ενδιαφέρον ζευγάρι μετατρέπεται σε θέαμα που δεν πρέπει να χάσει ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος και τη βασική... ευθύνη για το προαναφερθέν φέρει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Εδώ βέβαια υπάρχει και ένα θέμα από το οποίο μπορεί να πιαστεί όποιος υποστηρίζει ότι η ΟΥΕΦΑ αναγνωρίζει ως υπέρτατες αξίες το χρήμα και το μάρκετινγκ, καθώς ο Σουηδός φορ είχε αποβληθεί στο πρώτο ματς με τη Βαλένθια και στη συνέχεια τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Μαγεία...

Η έφεση όμως οδήγησε στην κατάπτωση της ποινής κατά το ήμισυ, οπότε θα τον δούμε στο πρώτο ματς απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία δεν έφυγε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων.

Την Τετάρτη τη σκυτάλη παίρνουν τα Μάλαγα – Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατά. Στο πρώτο ματς, το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που έχουν παίξει οι Βεστφαλοί εκτός έδρας (εξαιρείται εν μέρει η δοκιμασία στο Ντόνετσκ) τους καθιστά φαβορί για την πρόκριση, ενώ στη Μαδρίτη, η Ρεάλ καλείται να επιβεβαιώσει το ότι είναι το μοναδικό ακλόνητο φαβορί των προημιτελικών, αν και η Γαλατά δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο.

Στο Γιουρόπα Λιγκ, οι τρεις αγγλικές ομάδες απέφυγαν τις... εμφύλιες διαμάχες, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Ρούμπιν και την Τότεναμ τη Βασιλεία, ενώ η Νιουκάστλ ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα. Φενέρ – Λάτσιο είναι το ζευγάρι που συμπληρώνει τα προημιτελικά, με την ιταλική ομάδα να είναι η μοναδική αήττητη του θεσμού.

Από εκεί και πέρα, το βρετανικό... μενού περιλαμβάνει αγώνες σε Κόνφερενς, Σκωτία και Ιρλανδία, ενώ η μάχη... φουντώνει και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο επιστρέφει στη δράση μετά από διακοπή δύο εβδομάδων. Τα... θηρία της διοργάνωσης παίζουν τα... ρέστα τους και οι συγκινήσεις δεν θα λείψουν, ελπίζουμε, οι ευκαιρίες.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ