MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

Ωρα Ευρώπης! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Η 4η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα βρίσκεται προ των πυλών και πλέον το ενδιαφέρον... εκτοξεύεται. Τα πρώτα εισιτήρια πρόκρισης για τη φάση των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τους «32» του Γιουρόπα αναμένονται να βρουν κατόχους μετά το πέρας των αγώνων που διεξάγονται το τριήμερο, κάτι που σημαίνει ότι θα βιώσουμε ουκ ολίγες καταστάσεις αγωνίας, σκοπιμότητας και αυξημένου κινήτρου.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός άφησε... ξερή τη Γιουβέντους, τη νίκησε 1-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον πηγαίνει στο Τορίνο ευρισκόμενος στην 1η θέση του ομίλου, «παρέα» με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αυτοπεποίθηση θα βρισκόταν στα ύψη αν δεν είχε μεσολαβήσει η κακή εμφάνιση και το 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά οι παίκτες του Μίτσελ μας έχουν αποδείξει πολλάκις τους τελευταίους 14 μήνες ότι όταν αγωνίζονται με φόντο το... σεντόνι, φορούν τα... καλά τους και δικαίως συγκαταλέγονται στις ανερχόμενες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ουσιαστικά, ο Ολυμπιακός πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο Τορίνο, αλλά το να παίξει κυνηγώντας την ισοπαλία, ίσως αποδειχθεί... αυτοκτονικό.

Η Γηραιά Κυρία είναι στριμωγμένη στα σχοινιά, οι μόλις τρεις βαθμοί απαγορεύουν τα στραβοπατήματα και είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες θα δεχθούν πίεση από τους παίκτες του Μαξ Αλέγκρι. Στο χέρι τους είναι να την αντιμετωπίσουν με τέτοιο τρόπο ώστε στα μεσάνυχτα της Τρίτης να υπάρχουν χαμόγελα.

Να ρεφάρουν θέλουν οι ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στο Γιουρόπα Λιγκ. Ο Αστέρας Τρίπολης συνετρίβη (5-1) στο Λονδίνο από την Τότεναμ, έπεσε στην 3η θέση, αλλά βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την αγγλική ομάδα και την Μπεσίκτας, κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες πρόκρισης υφίστανται και με το παραπάνω.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη μας έχει συνηθίσει σε υπερβάσεις, το Σάββατο κράτησε τον Ολυμπιακό στο 0-0 παίζοντας για 50 λεπτά με παίκτη λιγότερο, άγχος δεν υπάρχει εντός των αποδυτηρίων, οπότε οι Αρκάδες έχουν όλες τις προϋποθέσεις ώστε να αποδειχθούν συνεπείς και με το παραπάνω σε ακόμη ένα ραντεβού με την ιστορία.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ιδανική εκκίνηση, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι απανωτές ήττες από Γκινγκάμπ και Φιορεντίνα κρατούν τον «Δικέφαλο» στην 3η θέση και από τη στιγμή που τώρα καλείται να φύγει αλώβητος από τη Φλωρεντία, δεν μπορούμε να μιλάμε για την ευκολότερη αποστολή. Το θετικό για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη είναι ότι την προτελευταία αγωνιστική δοκιμάζεται στο Μινσκ και την τελευταία υποδέχεται την Γκινγκάμπ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπολογίζει σε έξι... μαζεμένους βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε «σημεία ζωής» στην Ολλανδία, ισοφάρισε την Αϊντχόφεν στο φινάλε και το 1-1 μεταφράστηκε στον πρώτο βαθμό στον όμιλο. Οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι με το μέρος των «πρασίνων», οι οποίοι θέλουν μόνο νίκη εις βάρος της ομάδας του Φιλίπ Κοκού για να παραμείνουν μέσα στο... κόλπο και να παίξουν όλα σε δύο... ζαριές, στην τελική ευθεία των γκρουπ.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ