MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός, το Κύπελλο Αγγλίας, περνάει στο προσκήνιο, με τη διεξαγωγή των 32 αναμετρήσεων του 3ου γύρου. Τώρα «πέφτουν στη μάχη» οι 44 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ και τα πράγματα σοβαρεύουν. Η κληρωτίδα δεν είχε... κέφια, καθώς δεν προέκυψε το μεγάλο ντέρμπι, με την Τότεναμ να υποδέχεται τη Λέστερ στο πιο σημαντικό ματς.

Στα... δικά μας, τη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αψεγάδιαστη πορεία του και δύσκολα θα τον φρενάρει ο Λεβαδειακός στο Φάληρο, ενώ η ΑΕΚ περιμένει την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται από την Καλλονή τη Δευτέρα, στη Μυτιλήνη.

Στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και το κεντρικό πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο «Ζιζού» αντικατέστησε τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο των «μερένχες» και μένει να δούμε αν ο Γάλλος αστέρας θα καταφέρει να «κερδίσει» το απαιτητικό κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», το οποίο δεν είδε με «καλό μάτι» τη συγκεκριμένη κίνηση. Η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Θέλτα, ενώ η Μπαρτσελόνα περιμένει τη Γρανάδα στο «Καμπ Νου».

Στην Α’ Ιταλίας, η εμβόλιμη αγωνιστική των Θεοφανείων δυσκόλεψε τα πράγματα σε Ρόμα, Λάτσιο, Παλέρμο και Μίλαν, οι οποίες δεν αποκλείεται να προβούν σε αλλαγή προπονητή. Το σίγουρο είναι ότι η πρωτοπόρος Ιντερ υποδέχεται τη Σασουόλο, ενώ Νάπολι και Γιουβέντους παίζουν εκτός έδρας με Φροζινόνε και Σαμπντόρια αντίστοιχα. Τη Λάτσιο περιμένει η Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Στις επάλξεις βρίσκεται και το νέο πρωτάθλημα του Μεξικού, το επονομαζόμενο Κλαουσούρα. Στην Απερτούρα, η Τίγκρες θριάμβευσε, παρά το ότι στην κανονική περίοδο δεν είχε καλή παρουσία (ελέω διεθνών υποχρεώσεων). Τώρα που θα παραταχθεί απαλλαγμένη από «περιττά βάρη», είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου, καθώς διαθέτει μακράν το πληρέστερο ρόστερ. Αμέρικα, Τολούκα, Μοντερέι και Λεόν θα προσπαθήσουν να της βάλουν εμπόδια στον δρόμο της, αλλά η λογική υπαγορεύει ότι δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ