MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 8 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Ακόμη δεν έχει μπει καλά – καλά ο Μάρτης και ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει τον γύρο του θριάμβου, κατακτώντας το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ανήμερα της συμπλήρωσης 88 χρόνων από την ίδρυσή του (10 Μαρτίου 1925).

Θα τα καταφέρει αν νικήσει στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά ακόμη και να μείνει με άδεια χέρια απέναντι στην αποφασισμένη για όλα Ενωση, αν Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ δεν νικήσουν, τότε οι Πειραιώτες πετυχαίνουν το σκοπό τους δια της... τεθλασμένης. Αυτό το Φαλήρου είναι και το πιο εμπορικό ματς της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το Βέροια – ΟΦΗ, το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη της σωτηρίας.

Ο αρχαιότερος ποδοσφαιρικός θεσμός, το Κύπελλο Αγγλίας, βρίσκεται στα προημιτελικά κι επιτέλους έχουμε το πρώτο σπουδαίο ζευγάρι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τσέλσι, με τους γηπεδούχους να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον αμφιλεγόμενο αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με... θύτη τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην οκτάδα συνεχίζουν και τρεις ομάδες τις Τσάμπιονσιπ, με τις δύο μάλιστα, Μπλάκμπερν και Μίλγουολ, να παίζουν μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει ότι στην τετράδα θα υπάρχει σίγουρα... εκπρόσωπος από το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της Αγγλίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο... Νησί παρουσιάζει και το Λίβερπουλ – Τότεναμ, ματς το οποίο μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη στην προσπάθεια που κάνουν τα «σπιρούνια» για να τερματίσουν στην τετράδα ώστε του χρόνου να παίξουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σούπερ ματς έχουμε στην Α' Γαλλίας, με τη Λυών να υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Το κυνήγι της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται για αμφότερες, όποια χάσει όμως θα μείνει πίσω, ιδιαίτερα στην περίπτωση της Μαρσέιγ. Το σίγουρο είναι ότι οι πρωτοπόροι πρωτευουσιάνοι δεν δείχνουν παντοδύναμοι, οπότε ο τίτλος είναι ακόμη... ανοικτός.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης. Προκρίθηκε στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέρασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τώρα όμως καλείται να προσγειωθεί στην πραγματικότητα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, στην οποία έχει ξεμείνει από στόχο. Η Θέλτα... καίγεται για βαθμούς και δεν αποκλείεται να προβληματίσει τους Μαδριλένους. Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα υποδέχεται την ουραγό Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και είναι βέβαια το ακλόνητο φαβορί, ωστόσο το μυαλό θα βρίσκεται ήδη στον επαναληπτικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μίλαν.

Και μπάσκετ... έχουμε! Κομβικής σημασίας αγωνιστική έχουμε στην Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και αν νικήσει μπορεί να κάνει όνειρα ακόμη και για την πρωτιά, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Μάλαγα και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία του στα προημιτελικά, ώστε να ψάξει στη συνέχεια την καλύτερη δυνατή κατάταξη.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ