MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι μηχανές στο... ΦΟΥΛ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι μηχανές στο... ΦΟΥΛ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! Οι "ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο", που κυκλοφορούν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το τελευταίο... δυνατό κουπόνι για το 2014 είναι αυτό που κρατάμε στα χέρια μας. Οι Βρετανοί, κατά κύριο λόγο, γιορτάζουν στα γήπεδα και αυτές τις μέρες είθισται να ποντάρουν το... κάτι τις ακόμη και οι περιστασιακοί παίκτες. Βέβαια, τα φώτα πέφτουν στην Πρέμιερ Αγγλίας, η οποία περιλαμβάνει πολλές αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Δύο μέρες μετά την περίφημη «Boxing Day», η Τσέλσι, η οποία έχει δείξει από το ξεκίνημα ότι μπορεί να «κλέψει» το στέμμα από τη Μάντσεστερ Σίτι, έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, στον αγγλικό Νότο, όπου την περιμένει η Σαουθάμπτον. Στα τελευταία εννέα ματς στην έδρα των «Αγίων», οι «μπλε» έχουν πανηγυρίσει έξι νίκες, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι τόσο σταθεροί, όσο στο ξεκίνημα και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε. Η Σίτι, καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της και παρά τα πολλά προβλήματα που κατά καιρούς της παρουσιάζονται, δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Εχει σαφώς πιο εύκολο έργο, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, υποδεχόμενη την Μπέρνλι, η οποία πάντως εντυπωσίασε στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» πέρυσι, καθώς πήρε το 3-3, ενώ το 1999 είχε φέρει 2-2. Κοινώς, δύο ισοπαλίες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στην έδρα των «Πολιτών», είναι απολογισμός που προκαλεί... πονηρές σκέψεις, αν και τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν αυτή του Απριλίου, στο Μπέρνλι, όπου η τοπική ομάδα συνετρίβη (1-6).

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": Οι μηχανές στο... ΦΟΥΛ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί να κυνηγήσει την πρώτη δυάδα της βαθμολογίας και αν λάβουμε υπ όψιν ότι τον τελευταίο μήνα έχει βελτιωθεί σημαντικά, το εκτός έδρας ματς με την Τότεναμ τη βρίσκει, λογικά, σε θέση φαβορί. Βέβαια, τα «σπιρούνια» διαγράφουν ανοδική πορεία και αναμένουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς. Η παράδοση είναι σαφώς με το μέρος των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι αποχώρησαν ηττημένοι από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» το 2001 και έκτοτε έχουν πάρει οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Λονδρέζικο ντέρμπι διεξάγεται στο «Απτον Παρκ». Η Γουέστ Χαμ, η οποία φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, υποδέχεται την Αρσεναλ, που βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση από τα «σφυριά». Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά δεν τους περιμένει εύκολη αποστολή. Το σίγουρο είναι ότι στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στα τελευταία πέντε ματς, ανεξαρτήτως έδρας, έχουν εμφανιστεί ισάριθμα Over, ενώ τα τέσσερα από αυτά τα πέντε ματς τελειώσαν με «4-6 γκολ».

Η Λίβερπουλ παρακολουθεί τις εξελίξεις της κορυφής από... απόσταση, βρίσκεται στο μέσο της βαθμολογίας και προκειμένου να μην πάει χαμένη η χρονιά, καλείται να κάνει την αντεπίθεσή της. Το εντός έδρας ματς με τη Σουόνσι έχει έντονη σημειολογία, λόγω του ότι ο τεχνικός των «κόκκινων», ο Μπρένταν Ρότζερς αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του, την οποία προ διμήνου απέκλεισε μετά κόπων και βασάνων από το Λιγκ Καπ.

Η δράση δεν περιορίζεται στο Νησί (παίζουν και οι Σκωτσέζοι), καθώς υπάρχει πρωτάθλημα σε Τουρκία, Β' Ιταλίας και αγώνες για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«ΚΟΨΕ... ΡΑΨΕ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

- «ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ