MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ για... δύο ρόλους

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Μπήκε για τα καλά το 2013 και οι ομάδες των περισσότερων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων… φορτώνουν τις μηχανές για τα καλά.

Το τετραήμερο που μας πέρασε δεν έλειψαν οι συγκινήσεις, όπως και οι μεγάλες δυσκολίες στο κουπόνι. Βέβαια, πώς να γίνει διαφορετικά, από τη στιγμή που υπάρχει το Κύπελλο Αγγλίας στη μέση.

Σας είχαμε προετοιμάσει για αρκετές… κακοτοπιές, ωστόσο οι εκπλήξεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η Μίλγουολ απέκλεισε την Αστον Βίλα, η Λούτον τη Νόργουιτς, η Μίλτον Κέινς την ΚΠΡ, η Λιντς την Τότεναμ και η Ολνταμ τη Λίβερπουλ, ενώ η Μπρέντφορντ υποχρεώνει την Τσέλσι σε επαναληπτικό. Ουκ ολίγες συγκινήσεις στον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό του πλανήτη…

Ας πάμε όμως σε αυτά που μας περιμένουν. Το Κύπελλο Ισπανίας έχει φτάσει στα ημιτελικά και πλέον το ενδιαφέρον κορυφώνεται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που στο ένα ζευγάρι διασταυρώνουν τα ξίφη τους η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη συνθέτουν τον δεύτερο ημιτελικό, αλλά το σίγουρο είναι ότι μία κόντρα μεταξύ των… συμμοριών του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι πάντα επισκιάζει τα υπόλοιπα δρώμενα.

Στην ίδια φάση βρίσκεται και το Κύπελλο Ιταλίας, με τους επαναληπτικούς ημιτελικούς όμως να διεξάγονται σε δύο δόσεις. Η Ιντερ θα υποδεχθεί τη Ρόμα τον… Απρίλιο, αλλά η «μάχη» ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους δεν μπορεί να περιμένει. Οι πρωτευουσιάνοι έχουν αμφισβητήσει ήδη δύο φορές φέτος την ανωτερότητα του αντιπάλου τους, μένει να δούμε αν μπορούν να το ξανακάνουν.

Κύπελλο έχουμε και στην Ελλάδα βέβαια, με τους Ολυμπιακό, Βέροια, Λεβαδειακό και Πανθρακικό να διατηρούν, μικρότερο ή μεγαλύτερο, προβάδισμα έναντι των Καβάλας, Ξάνθης, Κέρκυρας και Πανθρακικού.

Διοργανώσεις για τον δεύτερο τη τάξει εγχώριο θεσμό περιλαμβάνει το πρόγραμμα σε Τουρκία, Ολλανδία, και Βέλγιο, ενώ πλήρεις αγωνιστική λαμβάνει χώρα στην Πρέμιερ Αγγλίας, όσο και σε αυτή της Σκωτίας. Στην πρώτη, το ματς που δεσπόζει, βάσει ονομάτων, είναι αυτό ανάμεσα σε Αρσεναλ και Λίβερπουλ. Η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Σαουθάμπτον, ενώ η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έχει αποστολή στο Λονδίνο (ΚΠΡ).

Εξάλλου, δεν λείπουν οι διεθνείς… συγκινήσεις από το κουπόνι. Το Κόπα Αφρικα φτάνει στο φινάλε όσον αφορά στη φάση των ομίλων και τα τελευταία δύο γκρουπ λύνουν τις διαφορές τους, σε μία διοργάνωση που παραδοσιακά αφήνει περιθώριο για την έκπληξη. Η Νιγηρία καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Αιθιοπίας για να μείνει μακριά από μπελάδες, ενώ η κάτοχος του τροπαίου, η Ζάμπια, αντιμετωπίζει σοβαρά το ενδεχόμενο του αποκλεισμού αν δεν επιβληθεί της Μπουρκίνα Φάσο. Στον 4 όμιλο, η Ακτή Ελεφαντοστού έχει προκριθεί και μάλιστα ως πρώτη, ενώ Τόγκο και Τυνησία «μονομαχούν» σε ένα ματς δίχως άυριο.

Τέλος, στο Κόπα Λιμπερταδόρες έχουμε τη διεξαγωγή των έξι επαναληπτικών αγώνων της προκριματικής φάσης, περιμένοντας τους ισάριθμους νικητές ώστε να καταρτιστούν οι όμιλοι. Η έκβαση των περισσότερων από τα πρώτα έξι ματς αφήνουν περιθώριο έκπληξης…

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ