MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΡΕΛΑΣΗ στη Ζένιτσα

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΡΕΛΑΣΗ στη Ζένιτσα

Οι Εθνικές ομάδες στοχεύουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και "κλέβουν" την παράσταση! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 22 Μαρτίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Το πιο σημαντικό (μέχρι το επόμενο...) ματς της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 δίνει η εθνική Ελλάδος στη Ζένιτσα, με αντίπαλο τη Βοσνία.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει τη νίκη για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, καθώς στην ισοβαθμία με την ομάδα του Σάφετ Σούσιτς υστερούμε τη δεδομένη στιγμή, αφού πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων.

Την ουσία του πράγματος απέδωσε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει επιστρέψει δριμύτερος. Ο στόπερ του Ολυμπιακού δήλωσε ότι ναι μεν το ματς είναι σημαντικό, το ζητούμενο όμως είναι η ομάδα να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ο 28χρονος αμυντικός είπε κάτι που σε πολλούς προξένησε εντύπωση, αν ανατρέξουμε όμως στο πρόσφατο παρελθόν, θα καταλάβουμε ότι μίλησε τη γλώσσα της αλήθειας. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Η Εθνική έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις ως ένας υπολογίσιμος αντίπαλος παγκοσμίως, ενώ πλέον στην... παλέτα της υπάρχει ένα ανεκτίμητο και πανάκριβο στοιχείο, οι προκρίσεις με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο: Με νίκη επί ενός μεγαθηρίου (Euro 1980, 1-0 τη Σοβιετική Ένωση), με... εκνευριστική σταθερότητα (Μουντιάλ 1994, αήττητη σε όμιλο με Ρωσία, Ουγγαρία), από το... πουθενά (Euro 2004, εκκίνηση με δύο ήττες, γνωστή η κατάληξη στα γήπεδα της Πορτογαλίας), με την ταμπέλα του φαβορί (Euro 2008, σε όμιλο με Τουρκία), με άγχος μέσω των μπαράζ (Μουντιάλ 2010, η άτυχη ήταν η Ουκρανία), με υπερόπτες αντιπάλους (Euro 2012, την... πάτησε η Κροατία).

Με άλλα λόγια, η Εθνική μας έχει γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας ξεπερνώντας πολλές, διαφορετικής φύσεως δυσκολίες και αυτό το εφόδιο μπορεί να την οδηγήσει (και) στα γήπεδα της Βραζιλίας. Ακόμη και αν δεν τα καταφέρει στη Ζένιτσα, ο... πλάγιος δρόμος θα είναι ανοικτός, παρά το ότι για πολλές ομάδες έχει αποδειχθεί κακοτράχαλος στο παρελθόν. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς που ξεχωρίζουν από τη διαδικασία των προκριματικών. Η Κροατία υποδέχεται τη Σερβία στο Ζάγκρεμπ και παρά τις εκκλήσεις ώστε να πρυτανεύσει η λογική και η ηρεμία, το κλίμα αναμένεται ιδιαιτέρως θερμό, με τις δύο χώρες να μην μπορούν να ξεχάσουν το θλιβερό, μεταξύ τους, πρόσφατο παρελθόν.

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες έχουμε και στη Γλασκώβη, εκεί που η Σκωτία υποδέχεται την Ουαλία. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πάρουν κάτι από τη λάμψη του χαρισματικού Γκάρεθ Μπέιλ της Τότεναμ, οι γηπεδούχοι όμως παραμένουν το φαβορί, σε μία αυστηρά βρετανική μάχη.

Από εκεί και πέρα, το κουπόνι περιλαμβάνει... μάχες παντού (Λατινική Αμερική, Αφρική, Βόρειο και Κεντρική Αμερική), ενώ οι λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου θα βρουν... παρηγοριά στις μικρές κατηγορίες Αγγλίας και Σκωτίας, αλλά και στην Ιρλανδία.

Την... καθιερωμένη δράση τους συνεχίζουν οι δεύτερες κατηγορίες σε Ισπανία και Ιταλία, με τις αλλαγές προπονητών να δίνουν και να παίρνουν. Τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα άλλωστε έχει αποδειχθεί ότι απευθύνονται μόνο σε... μερακλήδες του... είδους!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΠΑΡΕΛΑΣΗ στη Ζένιτσα

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ