MARKET

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΣΑΡΕΛΑ

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: ΠΑΣΑΡΕΛΑ

Επιστροφή στη δράση με αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Τρίτη 23 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού.

Tρία βήματα απομένουν στο Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να μάθουμε τον διάδοχο της Τσέλσι στον ευρωπαϊκό θρόνο: οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός. Από τη μία έχουμε την ισπανική δυαρχία (Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα) και από την άλλη τη γερμανική απάντηση (Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ). Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αντισταθεί στη... χειμαρρώδη φόρμα της Μπάγερν, αν και θεωρούμε ότι πολύ δύσκολα το ματς του Μονάχου θα δώσει σημαντικό προβάδισμα σε κάποια από τις δύο ομάδες για τον τελικό του Λονδίνου.

Στο άλλο ζευγάρι, η Ρεάλ Μαδρίτης... γεμίζει το μάτι πολύ περισσότερο από την Ντόρτμουντ, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι οι δύο τους συναντήθηκαν στον όμιλο και από καθαρή ατυχία (ίσως και απειρία...) οι Βεστφαλοί δεν πήραν δύο νίκες, ενώ οι απερχόμενοι πρωταθλητές Γερμανίας αποτελούν και τη μοναδική αήττητη ομάδα του θεσμού, κάτι σπουδαίο. Βέβαια, η εμπειρία των Μαδριλένων και οι παραστάσεις του Ζοσέ Μουρίνιο από αυτό το επίπεδο είναι στοιχεία που βαραίνουν σε σημαντικό βαθμό, αν και καταλήγουμε στο ότι το πιο πιθανό είναι να παρακολουθήσουμε δύο ματς με... κομμένη την ανάσα.

Ημιτελικά όμως έχουμε και στο Γιουρόπα Λιγκ, με τις Φενέρ, Βασιλεία, Μπενφίκα και Τσέλσι να συνθέτουν την τετράδα που αν κάποιος μάντευε στο ξεκίνημα της σεζόν, σίγουρα θα μάζευε το χρήμα όλου του κόσμου! Η Φενέρ υποδέχεται την Μπενφίκα στην Κωνσταντινούπολη και όλα δείχνουν ότι αν δεν νικήσει, θα πρέπει να θεωρείται ως και δεδομένος ο αποκλεισμός της, καθώς οι Λουζιτανοί δεν... αστειεύονται. Στο δεύτερο ζευγάρι, η Βασιλεία υποδέχεται την Τσέλσι έχοντας αποκλείσει ήδη την επίσης... Λονδρέζα Τότεναμ. Οι πρωταθλητές Ελβετίας ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στον ρόλο της... Σταχτοπούτας και θυμίζουν... μεθυσμένη πολιτεία, ουδείς όμως είναι διατεθειμένος να αρκεστεί στα πεπραγμένα και αρκετοί κάνουν λόγο για τελικό. Απέναντί της βρίσκει ένα... μεγαθήριο, το οποίο έδειξε να βρίσκεται στο «σημείο μηδέν» μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά διαχειρίστηκε άψογα την αποτυχία και τώρα απέχει τρία ματς από το να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη σερί σεζόν, έστω και αν δεν μιλάμε για την κορυφαία διοργάνωση.

Από εκεί και πέρα, το κουπόνι στερείται των πολλών επιλογών, ωστόσο ίσως αυτό δεν αποδειχθεί απαραίτητα κακό, καθώς θα υπάρξει μεγαλύτερη προσοχή σε συγκεκριμένα ματς.

Διεθνείς «μονομαχίες» έχουμε και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τα Νιούελς – Βελέζ και Ρεάλ Γκαρσιλάσο – Νασιονάλ Μοντεβίδεο να ανοίγουν την αυλαία της φάσης των «16». Πλέον, μπαίνουμε σε φάση νοκ άουτ αγώνων και οι προβλέψεις δυσκολεύουν, με την Γκαρσιλάσο να αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που ιδρύθηκε μόλις το... 2009 (!), αλλά έφτασε να διεκδικεί την κορυφή της Λατινικής Αμερικής.

Το αγγλικό... μενού δεν θα μπορούσε να λείπει, με την τελευταία... δόση των εξ αναβολής αναμετρήσεων, ενώ στην Κόνφερενς μπαίνουμε στη διαδικασία των πλέι οφ, η οποία συνοδεύεται παραδοσιακά από μεγάλες συγκινήσεις.

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ