MARKET

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: "ΡΟΥΛΕΤΑ" στο "θέατρο των ονείρων"

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο: "ΡΟΥΛΕΤΑ" στο "θέατρο των ονείρων"

«Πλούσιο» το τελευταίο κουπόνι του 2015! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου.

«Πλούσιο» το τελευταίο κουπόνι του 2015! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού και ανανεώνουν το ραντεβού τους ΕΚΤΑΚΤΩΣ για την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου!

Ακόμη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και οι Βρετανοί θα μας αποχαιρετήσουν με... πολύ ποδόσφαιρο, μένοντας πιστοί στις παραδόσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία η «μάχη» για τον τίτλο... φουντώνει. Η εκπληκτική Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι έχασε (1-0) στο Λίβερπουλ από την τοπική ομάδα, αλλά παραμένει στην κορυφή, δεδομένου ότι η Αρσεναλ συνετρίβη (4-0) στον αγγλικό Νότο από τη Σαουθάμπτον κι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει.

Τώρα, οι «αλεπούδες» υποδέχονται τη Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται στην 3η θέση και καλούνται να αποδείξουν αν αντέχουν στα ύψη ή αρχίζουν να... ζαλίζονται. Οι «πολίτες» αντέδρασαν μετά την ήττα τους στο Λονδίνο από την Αρσεναλ και συνέτριψαν τη Σάντερλαντ (4-1), πλην όμως για ακόμη μία φορά έδειξαν ότι έχουν κενά στην άμυνα και αυτά έχουν κοστίσει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Η 2η Αρσεναλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ κι έχει βάσιμες ελπίδες να περάσει στην κορυφή, αρκεί η ίδια να επιβεβαιώσει την... ταμπέλα του φαβορί και την επόμενη μέρα να μην νικήσει η Λέστερ. Η 4η Τότεναμ προέρχεται από μίνι σερί δύο νικών και τώρα δοκιμάζεται στο Γουότφορντ, με τους γηπεδούχους να συγκαταλέγονται στις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες, ενώ στο ματς της Boxing Day πήραν το 2-2 στην έδρα της Τσέλσι.

Εξαιρετική πορεία διαγράφει και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία αν το πρωτάθλημα τελείωνε το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου, θα έπαιζε στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Πήρε το 0-0 στο Μπόρνμουθ, είναι αήττητη στα 5 τελευταία ματς (3-2-0) και τώρα υποδέχεται τη Σουόνσι, η οποία μάχεται για την επιβίωσή της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε και από τη Στόουκ, συμπλήρωσε 3 μαζεμένες ήττες στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα γλιτώσει την απόλυση, εκτός αν παραιτηθεί, ενδεχόμενο που ο ίδιος άφησε ανοιχτό.

Πλήρη δράση έχουμε και στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης «συγκατοικούν» στο... ρετιρέ της βαθμολογίας, με τους Καταλανούς να έχουν ματς λιγότερο και θεωρητικά εύκολη αποστολή (εντός με Μπέτις), ενώ οι πρωτευουσιάνοι φιλοξενούνται από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο «-2» από την κορυφή και υποδέχεται τη Σοσιεδάδ.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ