MARKET

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

Η δράση δεν σταματά ποτέ! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» που κυκλοφορούν την Παρασκευή 12 Απριλίου προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία, τα στατιστικά και τις βαθμολογίες για τα παιχνίδια του κουπονιού της Ρώμης.

Τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασαν στην ιστορία και η τετράδα που σχηματίστηκε, τουλάχιστον κατά 75%, είναι αυτή που θα πόνταραν οι πολλοί πριν καν αρχίσει η διαδικασία των ομίλων.

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μαζί τους τις Μπάγερν και Ντόρτμουντ από τη Γερμανία, με την τελευταία να περνάει δια πυρός και σιδήρου πριν αποκλείσει τη Μάλαγα, με τη διαιτησία να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο.

Οι οκτώ αγώνες που διεξήχθησαν στη φάση των «8» μας βοήθησαν να βγάλουμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα:

1 Η Μπάγερν έκανε... συντήρηση, ουσιαστικά τώρα αρχίζει η διοργάνωση για τους Βαυαρούς. Το πόσο δυνατοί είναι ως σύνολο αποδείχθηκε από την ευκολία με την οποία ξεπέρασαν Αρσεναλ και Γιουβέντους, δύο μεγέθη που κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι.

2 Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει... δώσει ακόμη. Δεν το έκανε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγο έλειψε να κοστίσει, δεν το έκανε ούτε με τη Γαλατά, την οποία πέρασε παίζοντας μπάλα για 60 λεπτά στο πρώτο ματς. Την περιμένουμε πολύ πιο δυνατή στην τελική ευθεία.

3 Η Ντόρτμουντ είναι η ομάδα που έχει παίξει ως τώρα το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στη διοργάνωση, όσο όμως φτάνουμε προς το τέλος, τόσο πιο εμφανής γίνεται η απειρία του σούπερ ταλαντούχου... παιδικού σταθμού που διευθύνει ο Γίργκεν Κλοπ. Η Μάλαγα της έβαλε δύσκολα στο τακτικό κομμάτι και η πρόκριση ήρθε... κατά τύχη.

4 Η Μπαρτσελόνα αποτελούσε το απόλυτο μέτρο σύγκρισης μέχρι και πέρυσι, φέτος τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα για τους Καταλανούς. Το μικρό ρόστερ δεν προβληματίζει όταν μέσα του... συμπυκνώνονται... τόνοι ποιότητας, όταν όμως υπάρχουν 2-3 απουσίες τα κενά πηγαίνουν αλυσίδα και αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία των Καταλανών. Περιττό το να τονίσουμε το πόσο εξαρτάται από τον σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι, επίσης περιττό να αναφέρουμε ότι αν ο Αργεντινός δεν ήταν διαθέσιμος, κατά πάσα πιθανότητα η Παρί θα ήταν εκείνη που θα πανηγύρισε για την παρουσία της στα ημιτελικά.

Απομένουν πέντε ματς για να δούμε ποιος θα διαδεχθεί την Τσέλσι στον ευρωπαϊκό θρόνο, ωστόσο το ενδιαφέρον περνάει για ακόμη μία φορά στις εγχώριες λίγκες, με τη σκοπιμότητα να... χτυπάει κόκκινο όσο πλησιάζουμε προς τη γραμμή του τερματισμού.

Στη Σούπερ Λιγκ, το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός δεν συνοδεύεται από τον παραδοσιακό... ντόρο, ωστόσο παραμένει το ματς που πάντα μαγνητίζει όσο κανένα άλλο. Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό, σε ένα ματς στο οποίο ισχύει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Μόνο νίκη θέλει ο Αρης απέναντι στον Αστέρας Τρίπολης, ενώ ΟΦΗ και Βέροια υποδέχονται Ατρόμητο και Πλατανιά αντίστοιχα και θέλουν τρίποντο πάση θυσία.

Από εκεί και πέρα, δεσπόζουν τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας (Μίλγουολ – Γουίγκαν, Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι), ενώ στην Ιταλία διεξάγεται το σπουδαίο ματς ανάμεσα σε Μίλαν και Νάπολι. Αν οι φιλοξενούμενοι φύγουν αλώβητοι από τη Λομβαρδία, τότε θα μπορούν να κάνουν τα σχέδιά τους για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεδομένου ότι θα αγγίξουν τη 2η θέση.

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

"ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο": ΡΟΥΛΕΤΑ

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

-«Ο ΡΑΦΤΗΣ», με τον Λάμπρο Γκαραγκάνη

-«Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ»

-«ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ», με τους Δαυίδ Αμανατίδη, Παναγιώτη Διόλατζη και Παναγιώτη Κιαπεκάκη

-«ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ», με τον Ηλία Ζυματούρα

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»

-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

-«ΜΠΑΜΠΑ... ΣΦΥΡΙΞΕ!» με διάφορα παρασκήνια

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ